Cum se realizeaza un articol in wordpress

Astazi imi propun sa va prezint cum se realizeaza pas cu pas un articol in Capture1wordpress.

In primul rand trebuie sa intrati pe blog ,sa dati pe new post. Vi se va deschide o fereastra noua asemanatoare putin cu ceea a word-ului. In partea de sus a paginii se Captureseteaza atat titlul articolului cat si link-ul pe care il va detine acesta.

Sub acestea se gasesc butoanele de bold, italic, taiere cuvinte, lista bulleted, lista numere,Blockquote, linie orizontala, butoanele de aliniere, inserare link-uri, scoatere link-uri,inserare mai multe tag-uri.Capture2

Pe pagina alba voi veti redacta continutul articolului si apoi se trece in partea dreapta unde vi se ofera sansa sa salvati articolul pe pagina, sa setati vizitatorii si bineinteles sa alegeti cand sa fie publicat.

Capture3Pentru o mai buna vizualizare a blogului vostru va recomand sa nu treceti peste categorii, asa puteti gasi chiar si voi anumite articole mai usor. Tag-urile va ajuta atunci cand cineva cauta pe google informatii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>