Marketingul si Lyoness

Marketing-ul a evoluat enorm in ultimii ani, iar daca stam sa analizam, totul a inceput de la o simpla tranzactie. In ultimii ani, totul s-a axat spre avantajul cumparatorului, insa majoritatea metodelor au cam dat gresi, pana cand a aparut Lyoness. Poate ati auzit, poate ca nu, insa serviciile Lyoness au aparut si in Romania. Lyoness Romania doreste ca marketing-ul in tara noastra sa evolueze treptat, la fel ca in afara.

Va dura un pic pana cand populatia sa se obisnuieasca cu solutiile Lyoness, insa totul are un start. Haideti sa va explic ce va ofera Lyoness. Ei bine, serviciile lor sunt dedicate cumparatorului.  Mai precis, vei primi un card Lyoness pe care il vei folosi mereu cand achizitionezi vreun produs de la partenerii lor. Cumparaturi pe care oricum le-ai face, insa acum, arati cardul Lyoness la fiecare achizitie. Pe cardul Lyoness vei primi o parte din banuti inapoi, in functie de suma pe care o achizitionezi, iar cand vrei tu, poti folosi punctele de pe card si sa achizitionezi produse noi. Este ca si cum ai economisi, deoarece cumperi ceva. Suna destul de ciudat, insa daca ai sta si ai analiza totul, suna destul de interesant, mai ales pentru cumparator.

Lyoness a revolutionat piata datorita serviciilor lor de a economisi. Lyoness are mai multe proiecte de dezvoltare, cum ar fi Lyoness TV, Lyoness Greenfinity sau Lyoness Child and Family Fundation. Proiecte care nu au legatura directa cu marketing-ul, insa asta ne arata cat de mult se extinde aceasta companie. Daca ai folosit deja serviciile Lyoness te invit sa accesezi si pagina de fani a Lyoness Romania si sa te alaturi companiei, iar in sectiunea de comentarii te invit sa ne spui parerea despre serviciile Lyoness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>