Viteza de incarcare a site-ului definitorie pentru traficul acestuia?

Cred ca nu gresesc daca zic ca factorul financiar este unul din cele mai importante motive pentru care intreprindem diverse activitati, nu-i asa? Pana la urma acest lucru este firesc deoarece fara bani nu putem supravietui. Avand in vedere faptul ca in momentul de fata societatea in care traim cunoaste un adevarat progres din punct de vedere tehnologic, din ce in ce mai multe persoane incearca sa profite de acest lucru, intr-un mod cat mai pozitiv.

Mediul online reprezinta pentru multi dintre noi atractia principala in momentul de fata. Din acest motiv din ce in ce mai multe persoane incearca prin intermediul unui site sau blog obtinerea unui venit. Din pacate, nu toti reusesc sa ajunga in stadiul in care site-ul pe care il administreaza sa genereze venit. De cele mai multe ori acest lucru se datoreaza unei slabe campanii de promovare a respectivului site, precum si a altor motive care la prima vedere par a fi neimportante. Despre unul din aceste motive neimportante doresc sa scriu in cele ce urmeaza, si anume viteza de incarcare a site-ului.

Poate sau nu acest criteriu sa joace un rol decisiv in succesul sau insuccesul promovarii unui site? Probabil ca la fel ca la oricare alta intrebare, raspunsurile vor fi impartite, insa din punctul meu de vedere raspunsul la aceasta intrebare este, da. De ce acest raspuns afirmativ? Deorece societatea in care traim, din punctul meu de vedere nu mai are rabdare. Astfel, sansele ca un potential client sa stea pe un site care se incarca greu, suficient timp cat sa se edifice asupra a ceea ce promoveaza respectivul site, sunt aproape zero, din punctul meu de vedere.

Pentru a evita aceasta situatie, este foarte important sa alegem servicii reseller hosting si VPS hosting de cea mai buna calitate. Una dintre firmele care ofera astfel de servicii este Megahost. Pe langa serviciul de hosting Megahost ofera si posibilitatea de inregistrare domenii. Toate aceste servicii sunt disponibile accesand site-ul Megahost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>