Inele Eternity si inele Semi-eternity

Inelele Eternity si Semi-eternity reprezinta o gama de inele destinata cunoscatorilor. Cu toate acestea, este bine ca si publicul larg sa cunoasca aceasta gama de inele, deoarece sunt deosebit de elegante si de diferite. Se spune ca un inel de acest gen reprezinta al treilea inel ce trebuie purtat dupa inelul de logodna si verigheta. Toate aceste inele se pot face pe comanda, dupa propriile preferinte, astfel ca toate cele trei inele se pot imbina frumos si elegant.

Inelele Eternity se ofera de obicei la implinirea unui an de la casatorie. Totusi, in zilele noastre traditia a luat o alta amploare. Inelul Eternity poate fi daruit sotiei in orice moment deosebit din viata e cuplu, in orice moment considera barbatul de cuviinta. Un exemplu bun este nasterea primul copil al cuplului. Aceste inele simbolizeaza eternitatea, asa cum ii spune si numele. Unitatea si perfectiunea reies din modul in care inelul este lucrat. Diamantele sunt dispuse pe metale pretioase, precum aur alb, aur galben, platina sau orice alte metale pretioase. Diamantele acopera intreaga suprafata a inelului, facandu-l deosebit de sclipitor.

das

 

Inelul simbolizeaza un moment important in viata cuplului, un moment de care respectiva familie vrea sa isi aduca permanent aminte. Astfel se cladeste o familie, iar inelul este o caramida la istoria familiei. O alta varianta a inelelor Eternity o reprezinta si verighetele caracterizate de aceasta tendinta. O sa iesiti din anonmat cu astfel de verighete Eternity deoarece sunt mai elegante intrucat au montate o multitudine de pietre pretioase stralucitoare. Foarte multe persoane au inceput sa isi indrepte atentia asupra liniei Eternity deoarece nu pot renunta la pietrele pretioase favorite, fie ele diamante, smaralde sau rubine.

Alegerea inelului se face alaturi de un profesionist, pentru a se potrivi cu celelalte doua inele pe care sotia le are deja. O data modelul ales, se poate face un cadou exceptional. Daca insa optati spre verighete este foarte important sa va consultati amandoi si sa luati aceasta decizie pentru ca depaseste putin linia clasicului, aceasta alegere fiind una moderna si deosebita.

asda

Inelele Semi-eternity difera fata de cele prezentate anterior prin faptul ca diamantele se gasesc doar pe o parte a benzii inelului. De aici rezulta o comoditate mai mare, inelul se poate purta mai usor si poate fi purtat zilnic, nu doar la ocazii speciale. Veti putea gasi pe piata si verighete cu aceasta caracteristica Semi-eterniti, fiind un nou mdel deosebit de interesant intrucat pietrele pretioase sunt dispuse doar pe o parte sau sub o anumita forma.

O sa gasiti o multime de variante de la inele pana la verighete atat in ceea ce priveste gravura cu pietre cat si modelul de piatra. Fie ca o sa alegeti diamante incolore, colorate sau poate un smarald, un rubin, de fiecare data o sa impresionati. Pe aceste inele se poate grava ceva pe interiorul ineleului, spre exemplu evenimentul pentru care a fost daruit inelul. Nu este de ignorat nici faptul ca pretul unui astfel de inel este mai mic.

Cel mai important este insa ce simbolizeaza inelul pentru familie si ce impact are atunci cand este daruit. Fie ca va veti indrepta spre inelele ce reprezinta momente deosebite din viata de familie, fie ca veti alege chiar verighetele intr-una din cele doua varianta, de fiecare data o sa priviti cu mandrie aceste bijuterii fabuloase.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>