Idei pentru confectionarea cerceilor

Din punctul meu de vedere cerceii reprezinta unul din lucrurile care definesc feminitatea. Chiar daca acestia sunt purtati si de catre barbati, in momentul in care se vorbeste despre cercei eu ma gandesc la feminitate. Pentru ca in momentul de fata pe piata bijuteriilor din tara noastra incep din ce in ce mai tare sa isi faca simtita prezenta bijuteriile confectionate manual, am ales ca in cadrul acestui articol sa prezint cateva idei pentru confectionarea manuala a cerceilor.

Aceste idei sunt cat se poate de interesante si usor de realizat. Astfel, in cazul in care esti o persoana care confectioneaza bijuterii manual, in scop economic sau pur si simplu de placere, sper sa reusesc sa iti captez atentia cu ideile pe care le voi prezenta in cele ce urmeaza.

Cred ca putine persoane care stiu sa croseteze s-au gandit ca pot realiza si bijuterii cu ajutorul crosetului. Din fericire acest lucru se poate realiza. Cum? Foarte simplu. Pentru a realiza acest lucru ai nevoie de o pereche de cercei din sarma subtire, rotunzi, mari si desigur de fir pentru crosetat. Croseteaza mai multe snururi pe care ulterior le vei prinde pe cercei. Simplu, nu-i asa? Chiar daca la prima vedere acest tip de cercei par a fi o banalitate, in momentul in care ii confectionezi te asigur ca iti vei schimba radical parerea.

margele-nisip-portelan

Transformarea bucatilor de lemn in cercei pare la prima vedere o misiune destul de dificila si ciudata, nu-i asa? Ei bine, acest lucru nu este deloc greu, iar in ceea ce priveste ciudatenia acestor cercei depinde numai si numai de mentalitatea ta. In cazul in care te hotaresti sa incerci confectionarea acestui tip de cercei da-mi voie sa iti zic de ce materiale ai nevoie. Doua bucati de lemn la dimensiunea dorita precum si suruburi pentru cercei sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru confectionarea acestui tip de cercei. Pentru cresterea gradului de originalitate a acestui tip de cercei recomand pictarea bucatilor de lemn utilizate in confectionarea cerceilor.

Cerceii cu margele reprezinta unul din cele mai populare tipuri de cercei. In cazul in care iti doresti achizitionarea unor astfel de cercei insa bugetul nu iti permite momentan acest lucru sau pur si simplu doresti o pereche de cercei cu margele originali, confectionarea acestora reprezinta solutia optima. In cazul in care nu ai prin casa margele de la bijuterii care intre timp s-au stricat iti recomand achizitionarea de margele online. Acest lucru il poti efectua accesand site-ul  margele online.  

margele-aluminiu

De asemenea, in cazul in care doresti achizitionarea de accesorii bijuterii iti recomand accesarea site-ului .  Din punctul meu de vedere acest site reprezinta cel mai bun magazin de accesorii si margele din mediul online.

In incheierea acestui articol vreau sa va prezint o idee despre un tip de cercei la care foarte putine persoane s-au gandit. Acest tip de cercei sunt confectionati din fragmente de jucarii, fie ele noi sau uzate. In acest sens, bucatile mici de lego reprezinta cea mai buna materie prima pentru confectionarea acestui tip de cercei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>