Dintii mei

De la un timp incoace, parintii mei mi-au spus ca trebuie sa merg la un cabinet stomatologic pentru ca dintii mei nu aratau asa cum era normal sa arate. De cand eram mica, tot am avut probleme cu dantura, dar nu i-am dat importanta, insa acum a sosit momentul sa-mi ascult parintii, dar si medicul stomatolog. Am ajuns la acest cabinet stomatologic Rahova si am primit toata atentia necesara pentru a mi se face un control.

In urma acestui control, doctorul a stabilit ca este neaparat nevoie de un aparat dentar, deoarece dintii mei nu erau drepti si este necesar sa aplic acest dispozitiv pentru a corecta aspectul lor. Pana acum am tot auzit multe lucruri despre aparat dentar, dar nu m-am gandit niciodata ca o sa am si eu nevoie. Doctorul nu a mai stat pe ganduri si imediat a inceput sa lucreze pentru a pune acest dispozitiv.

Nu a durat foarte mult pana l-a aplicat, dar la inceput pot sa spun ca ma incomoda, mai ales atunci cand mancam, dar cu timpul m-am obisnuit si totul incepea sa fie bine. Cris Smile m-a ajutat sa imi gasesc acel zambet uimitor si sa atrag multe priviri celor din jurul meu. Dupa un timp indelungat, am mers la cabinet pentru a da jos aparatul dentar, deoarece timpul trecuse, iar rezultatul a aparut si el.

Dintii mei erau in sfarsit drepti, intr-o linie perfecta. Am fost atat de fericita de serviciile Cris Smile, incat mi-am invitat si prietenii sa viziteze cabinetul mentionat mai sus sau sa intre pe site-ul Cris Smile, pentru a afla ce oferte mai au si ce produse noi si avansate detin acestia. O dantura frumoasa o poti avea numai daca mergi la un cabinet stomatologc  oferit de Cris Smile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>