Pentru pisica mea aleg Animalulfericit.ro

Cand eram mica aveam probleme cu somnul, niciodata nu reuseam sa dorm, sau daca adormeam ma trezeam din cauza cosmarurilor, nu mai stiam ce visam dar in orice caz nu reuseam sa adorm mai mult de o ora. Ma epuizasem foarte mult, asa ca parinti mei au mers cu mine la doctor, dar niciun medicament nu imi facea bine.

Imi amintesc si acum ca atunci cand am plecat de la ultimul doctor am intalnit pe strada o doamna avea o micuta pisicuta in brate si intreba pe toata lumea cine vrea sa o adopte. M-am oprit mai mult din cauza culorii albe, atunci femeia i-a zis mamei ca cel mai bun remediu impotriva insomniilor este o pisica, chiar daca mama nu a crezut a lua pisicuta cu noi.

Prima seara a fost ceea mai placuta pentru mine, pisicuta a venit si s-a asezat la pieptul meu si a inceput sa toarca, pur si simplu am adormit imediat si nu m-am mai trezit pana a doua zi. Asa am inceput sa fiu dependenta de pisici, de torsul lor atat de calm, acum pot dormi fara o pisica dar nu vreau.

Pentru ca le iubesc le ofer cele mai bune produse direct de la un petshop foarte frumos gasit in mediul online. Este vorba de animalulfericit.ro, aici pisicuta mea gaseste tot ce are nevoie, de la hrana pisici preferata si pana la multe alte lucruri de care orice posesor al unei pisici are nevoie.

La fel ca si oamenii si pisicile au nevoie de un stapan care sa aiba grija de ele si care sa le ofere tot ce au nevoie, un lucru este sigur pisicile tot timpul se vor revansa daca le faceti bine. O pisica este mereu binevenită într-o casă pentru că este foarte pașnică și ajută foarte mult la calmare dacă cineva este nervos. Mai mult decât atât se spune că pisicile pot simți durerile stăpânului și se așează fix în acel loc pentru a încerca să ne facă să uităm de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>