Compania DAI-TECH, deținătoare a brandurilor nJoy și RPC, a obținut locul I în Top Afaceri și Top Profit România.

Cea de-a XXII- a ediție a Topului Județean al Firmelor, manifestare devenită tradițională pentru cea mai dinamică și puternică comunitate de afaceri a țării, a adus în acest an 2 distincții pentru compania timișoreană DAI-TECH.
Pentru al doilea an consecutiv compania DAI-TECH a fost laureată în cadrul evenimentului organizat de ListaFirme.ro obținând locul I în Top Afaceri și Top Profit România 2015 pentru microîntreprinderi în județul Timiș, pe domeniul 4651.
Conform bilanțului din 2014 compania DAI-TECH a reușit să rămână și în acest an pe locul I în Top Afaceri pe segmentul de activitate pe care îl desfășoară.
Dacă în anul 2013 compania se poziționa pe locul II pentru Top Profit România, anul acesta a reușit să obțină locul I în cadrul aceluiași top. Consolidarea imaginii brandurilor deținute, nJoy si RPC, mărirea gamei de produse și extinderea pe piețe noi sunt doar câteva din elementele care au departajat compania de concurența din domeniu.Diplome_Dai-Tech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>