Semnificatia simbolurilor bijuterii

Bijuteriile simbol au devenit in ultima perioada din ce in ce mai cautate. Fie ca vorbim despre persoane superstitioase sau nu, acest tip de bijuterii reprezinta varianta ideala atunci cand doresti achizitionarea unei bijuterii. In momentul de fata, in comert se gasesc bijuterii care infatiseaza diferite animale, insecte, obiecte, litere, etc. Deoarece am amintit mai sus despre persoanele superstitioase care poarta asemenea bijuterii, in cele ce urmeaza vreau sa prezint semnificatia anumitor bijuterii. Daca tot purtam asemenea bijuterii macar sa stim ce reprezinta, nu-i asa? Si cum nu toata lumea care poarta acest tip de bijuterii stie ce semnifica respectiva bijuterie, consider ca informatiile pe care le voi scrie in cele ce urmeaza vor fi utile.

Persoanele care se considera puternice din toate punctele de vedere cu siguranta ca vor alege achizitionarea unui elefant atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui accesoriu pentru bijuterii. De asemenea persoanele pentru care increderea si onoarea reprezinta cele mai importante calitati vor purta un asemenea accesoriu pentru bijuterii.

In cazul in care esti o persoana superstitioasa si consideri ca lucrurile pe care le porti au o anumita influenta asupra ta, atunci iti recomand achizitionarea unei bijuterii in forma de pisica. Acest accesoriu bijuterie este considerat de multe culturi un simbol al protectiei. Astfel, in cazul in care doresti sa fii protejat tot timpul sau doresti ca persoana iubita sa fie protejata si atunci cand tu nu esti langa ea, achizitioneaza si daruieste acest accesoriu bijuterie atat de important in multe culturi ale lumii.

Esti o persoana blanda, muncitoare, disciplinata, care tot timpul este activa? Atunci cu siguranta ca albina reprezinta bijuteria simbol perfecta pentru tine. De asemenea oamenii care poarta acest tip de accesoriu pentru bijuterii sunt considerate persoane inteligente si cu un spirit al dreptatii foarte bine dezvoltat.

Scorpionul reprezinta unul din cele mai achizitionate accesorii pentru bijuterii deoarece scorpionul este un semn zodiacal. Chiar daca acest accesoriu pentru bijuterii este purtat datorita faptului ca reprezinta zodia celui care o poarta, scorpionul are si o alta semnificatie. Astfel, unele culturi considera ca acest simbol este purtat de catre persoanele care considera ca razbunarea este singura cale prin care se poate face dreptate. De asemenea este considerat un simbol al mortii si al vietii. Daca pana acum achizitionai acest accesoriu bijuterie doar pentru ca reprezinta zodia ta, acum va trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a achizitiona acest accesoriu bijuterie, avand in vedere ceea ce ai aflat in urma citirii acestui articol.

Daca doresti sa iti exprimi iubirea, atasamentul si respectul fata de o persoana poti face acest lucru prin oferirea unei girafe drept accesoriu pentru bijuterii. De ce tocmai girafa? Pentru ca acest animal reprezinta frumusete, gingasie si respect.

Nu doar accesoriile pentru bijuterii sunt la moda in momentul de fata ci si bijuteriile confectionate din margele, mai ales cele confectionate manual. Astfel, daca esti o persoana pasionata de margele iti recomand accesarea site-ului margele online . Prin intermediul acestui site vei putea achizitiona margele online. Si daca tot am scris in acest articol despre accesorii bijuterii iti recomand si accesarea link-ului accesorii bijuterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>