Acum e mult mai simplu sa economisesti cu Idea Bank

Pe vremea bunicilor se purta stransul banilor la “saltea”, acum insa de cand moda s-a schimbat si totul s-a tehnologizat, a devenit un lucru firesc sa foloseasca cat mai des diverse servicii bancare online care ne ajuta nu doar sa economisim timp ci si bani.

Daca inainte trebuia sa fii atent sa nu care cumva sa depasesti data scadenta pentru un depozit bancar si trebuia sa mergi la banca, sa stai la coada, pentru a-ti putea scoate banii sau pentru a-l reinoi, acum prin serviciul de internet banking totul este mai usor.

Am descoperit ca Idea Bank are chiar si o oferta, daca ai cont la aceasta banca, poti solicita aplicatia Idea::iBank pana pe 31.12.2015 si sa ai comisioane ZERO pentru acest serviciu. Unde mai pui ca la contul curent ai atasat si un card cu care poti scoate bani de oriunde din lume fara niciun comision de retragere.

La capitolul depozite bancare stau la fel de bine. Daca alegi sa constitui un depozit bancar pe minim 6 luni pana in 31 decembrie 2015, primesti dobanda dubla in ultima luna si ai comisioane 0 pentru depunere, pentru retragere la scadenta si pentru administrare.

Daca accesezi oferta pentru serviciul de internet banking pana la 31.12.2015, poti sa constitui depozitul de acasa, sau sa iti desfiintezi depozitul iar banii sa-ti ramana in contul curent sau in contul de economii, de unde poti face plati online sau cu cardul la POS, totul in cel mai sigur si simplu mod in mod gratuit.

Un depozit la Idea Bank se poate constitui pe o perioada de o luna, 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 de luni, iar suma minima pentru constituirea depozitului este de 500 lei sau 300 de EUR,USD sau GBP.

Spor la economisit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>