Jucarii educative

jucarie 1

Cele mai importante persoane din viata noastra sunt cei mici, copiii nostri si cred ca fiecare parinte isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau.
Un simplu zambet, sau un zgomot galagios al celui mic poate sa faca ziua mai frumoasa oricarei persoane.
Tot ce ne dorim in viata este ca cei mici, copii nostri sa fie fericiti si sa aiba un viitor stralucit.
De aceea este foarte important ca inca de cand este mic, copilul sa primeasca o educatie corecta din care el va avea de invatat si il va forma ca si om pe viitor.
jucarie 2
Jucariile sunt deosebit de importante pentru copii deorece copilul se va bucura intotdeauna de o jucarie, jocul si jucariile fiind lumea acestuia in perioada copilarie. De aceea este bine sa incurajam copii sa se joace si totodata putem sa le oferim acestora jocuri educative care ii vor forma si le vor dezvolta totodata gandirea.

In acest sector de piata, si anume cel al jucariilor, avem posibilitatea sa gasim numeroase jocuri logice, si de constructie care il vor incanta pe cel mic dar care il vor si pregati pentru o noua etapa a vietii sale.
Cum suntem in plin sezon de sarbatoare si toata lumea il asteapata pe Mos Craciun, un cadou ideal pentru cel mic ar fi un joc educativ, Setul constructorului incepator, Learning Resources.
jucarie 3
Setul contine 95 de piese de plastic ce pot fi asamblate intre ele, are instructiuni de urmat si ii ofera posibilitatea copilului de a improviza, neexistand nici o cale de a construi gresit.
Jocul ii dezvolta copilului calitatile de motricitate fina si totodata incurajeaza creativitatea acestuia.
Este un joc ideal pentru un copil de peste 3 ani de care va fi placut surprins si care il va introduce in arta constructiilor de jucarii.
Un alt cadou ce face parte din gama jucariilor educative pentru copii este Epee Bubu, ursul povestitor.

Aceasta jucarie dezvolta foarte bine limbajul copiilor, creativitatea si le pune la incercare si memoria acestora. Jucaria contine 6 povesti clasice ce sunt inregistrate si redate in limba romana, Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cei 3 purcelusi, Fata babei si fata mosului, Degetica, Punguta cu 2 bani. Ursul povestitor este cu siguranta una dintre jucariile educative ce au ca scop dezvoltaea copilului, dar totodata el poate fi si un perfect plus de companie pentru cel mic, avand posibiliatea sa il insoteasca in activitatiile zilnice.
Un alt joc educativ de data aceasta pentru copii de peste 4 ani este Leap Frog, Sistemul solar Tag. Copii sunt fascinati de cand vine vorba de planete si de Univers, si doresc sa stie cat mai multe informatii despre planete, de aceea un joc destul de interesant dar si educativ este acesta deoarece harta interactiva TAG a sistemului solar ii da posibiliata copilul sa viziteze orice planeta de unde va afla informatii folositoare despre sistemul solar, sau termeni specifici astronomici.

Sunt foarte multe jocuri educative menite sa dezvolte gandirea celui mici si de unde vor invata mai multe lucruri de noi ce le vor fi folositoare in viata, jocuri ce le formeaza o personalitate, un caracter si ii dezvolta ca si oameni mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>