Jocuri, amintiri si multa, multa copilarie la mijloc

Cati dintre voi, dar oare cati dintre voi va mai aduceti aminte de jocuri cu tractoare? Si, mai ales, ca acum vine intrebarea de baraj, cati va mai jucati astfel de jocuri? Eu stateam cu al meu nepot seara trecuta asa, la pierdut orele, cum s-ar spune si am gasit o noua platforma. De care trebuie sa fiu sincer, m-a impresionat tare mult. Si v-o recomand si voua, dragilor ca tare interesanta mai este. Iar daca voi nu vreti sau poate nu aveti cheful sa va jucati pe o astfel de platforma, stati linistiti, ca sigur ai vostri nepoti sau copii daca am cititori pe aici care au si copii, cu atat mai bine. Dar din cate stiu eu, cam am. Va spuneam de aseara ca m-am jucat cu nepotul si sincer sa fiu nu stiu cand a trecut timpul asa repede pe Bugy.

Am intrat in cateva secunde ca este o platforma online cu foarte, foarte multe jocuri si ne-am ales ca asa a vrut cel mic sa ne jucam. Ii plac tractoarele de zici ca ce se intampla cu el, cine stie poate iasa mare tractorist. Sau poate doar este pasionat de domeniul auto. Ideea este ca daca aveti cumva treaba si vreti sa gasiti modalitatea cea mai buna de a-l face pe cel mic sa se mai linisteasca si el si sa va dea un ragaz, atunci deschideti un calculator, intrati pe internet, tastati bugy cu extensia per o sau mai bine, zic eu, dati un click mai sus si va trimite direct la ceea ce va povesteam eu mai sus.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>