Vetter ultra slim 0.15 mm Gorilla Glass Tempered Glass Ultra

15

Trebuie sa va marturisesc ca sunt o persoana foarte neindemanatica.
De cele mai multe ori lucrurile imi scapa din mana sau mai bine zis, nu vor ele sa se prinda mai bine de mainile mele.
Din aceasta cauza majoritatea lucrurilor pe care le am, gen telefoane, tablete, sunt putin ciobilite, pana si laptopul a fost deteriorat din cauza ca, din greseala mi-au cazut cativa stropi de apa.
1
Cele mai avariate au fost telefoanele, ele fiind un accesoriu de care nu ne despartim nicaieri, iar din aceasta cauza cele mai multe accidente le-am produs telefoanelor.
Cand mi-am achizitionat un nou telefon, produs pe care marturisesc ca abia asteptam sa-l primesc, tin sa va marturisesc ca am stat foarte bine si m-am gandit ca si acesta va avea de suferit din cauza neatentie sau a neindemanarii mele.
Fiind un produs nou si destul de scump, mi-am propus ca de data aceasta sa fiu mai atenta, si sa am mai multa grija de el.
Nu de alta dar cand dai propriii bani ce sunt munciti de tine si nu te parinti sau de altcineva, cand stii si vezi cat de greu se obtin ai tendinta sa ai mai multa grija de lucrurile pe care le cumperi din propiii bani.

O data cu achizitionarea telefonului, am hotarat sa imi iau si o protectie pentru ecranul acestuia.
Am verificat si m-am documentat despre protectiile pentru ecranul telefoanelor mobile si am descoperit o protectie pentru Iphone din sticla, insa nu orice sticla din care sunt facute majoritatea protectiilor.
Aceasta protectie de telefon a fost creata bineinteles de expertii Vetter, o compania de succes ce dezvolta si creaza accesorii pentru brandul Apple, iar produsele pe care le ofera sunt create la cele mai inalte standarde pentru a putea tine pasul cu brandul pentru care lucreaza.
6
Tempered glass Veter este realizata din Corning Gorilla Glass, iar datorita proprietatilor si calitatilor acestui material, ecranul telefonului Iphone va fi protejat in cele mai bune conditii, chiar si daca proprietarul acestui gadget este o persoana mai neindemanatica decat mine, desi ma indoiesc ca ar exista o astfel de persoana.
Tempered Glass este o alegere buna, deoarece pe langa faptul ca este o protectia foarte rezistenta, ea ne ofera si confort in utilizare.
Protectia de Vetter pentru Iphone are marginile perfect curbate si nu produce astfel nici un discomfort in utilizarea telefonului.
Are o suprafata cu o rezistenta de 9H, aceasta proprietate facand-o mai rezistenta de 3 ori fata de protectiile obisnuite. Geamul acesta de protectie rezista chiar si la suprafete ascutie cum ar fi chei sau cutite.

In cazul in care Tempered Glass se va sparge, cioburile nu se vor imprastia, putand inlatura protectia de pe ecranul telefonului fara ca acesta sa fie afectat.
Tempered Glass are un strat oleofolic care ii ofera protectie impotriva amprentelor sau a altor impuritati fiind foarte usor de intretinut.
Aceata protectia are o grosime de 0.15 mm ceea ce inseamna ca este foarte delicata, ultra slim cum ne anunte de atfel si denumirea Vetter Ultra Silm.
Alegerea unei astfel de protectii pentru ecranul telefonului este cu siguranta cea mai desteapa alegere pe care am facut-o, sunt foarte multumita de ea si o recomand cu cea mai mare incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>