Cum aleg locatia in care sa-mi petrec seara

Serile in oras pot fi deosebit de frumoase daca alegi sa faci ceea ce iti place. Daca vrei o narghilea Bucuresti, cauti o locatie in care se fumeaza narghilea. Daca iti plac serile in care te poti relaxa la un pahar de vin, alegi un local in care poti savura un vin delicios. Daca vrei o seara de karaoke, cauti un local in care se face karaoke. Si uite asa am ajuns sa vorbim de primul aspect care conteaza atunci cand alegi un local si anume scopul pentru care iesi in oras.

Asa cum spuneam, daca vrei o narghilea, alegi un local cu narghilea, nu un local in care nu poti fuma asa ceva. Daca te intereseaza un astfel de local in centrul vechi sau Iancului, poti merge de exemplu la Azuko. Aici pentru doar 17 lei te poti bucura de o delicioasa narghilea cu diverse arome (menta, vanilie, pepene galben, lamaie, cirese, grapefruit, etc.). Trebuie sa cunosti dinainte scopul pentru care iesi, pentru a sti exact spre ce local sa te indrepti.

Daca scopul tau este acela de a servi o cina, nu alegi un bar la care se pot servi doar bauturi, ci trebuie sa alegi un restaurant cu un meniu pe placul tau. Sunt o multime de astfel de localuri in toate orasele, deci, afla-l pe cel mai bun. Totodata, nu uita ca preparate delicioase poti servi si la Azuko.
Cand alegi locatia in care vrei sa-ti petreci seara poti tine cont si de atmosfera care e in respectivul local. Daca vrei ceva mai intim, mai relaxant, alegi un local cum e Azuko, daca vrei muzica, dans, karaoke si multe altele, alegi un local unde ai astfel de posibilitati. Cu siguranta vei gasi ceea ce cauti.

In alegerea localului poate conta mult si modul in care se poarta personalul. Daca ai mai fost intr-un anumit local si nu ai fost multumit de cum ai fost tratat/a, in mod categoric nu vei mai merge din nou pentru a te simti la fel de incomod. Trebuie sa alegi un local din care sa iesi linistit/a si fericit/a pentru ca ai avut o seara pe cinste.
Cand faci o astfel de alegere tine cont si de evenimentele care se pot desfasura intr-un anumit local. Daca in locul respectiv au loc tot felul de concerte, seri de karaoke si tot felul de evenimente, trebuie sa stii dinainte. Astfel vei sti daca e momentul potrivit pentru tine sa mergi sau nu. Poate canta o formatie pe care nu o placi sau poate ca te deranjeaza localurile in care oamenii fac activitati de karaoke. Daca insa te informezi din timp, vei sti daca mergi sau nu.

Acestea sunt doar o parte din aspectele care pot conta. Dar, sa nu uitam ca fiecare persoana in parte are propriile preferinte cand vine vorba de alegerea unui local in care sa-si petreaca seara. Unii vor mai aproape de casa, altii vor sa fie cat mai multa lume, altii vor sa poata fuma si asa mai departe. Alege in functie de ceea ce conteaza pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>