Boxa Bluetooth Vetter iSphere Surround

isphere

Cei de la Vetter au in oferta boxa iSphere Surround, un gadget cu functie de apelare si conectivitate bluetooth 4.0.
Cum probabil va asteptati, aceasta este compatibila cu iPhone, Android, iPod si orice alt dispozitiv ce permite trasmisie audio prin Bluetooth.
bluetooth
Boxa poate fi controlata cu atingerea unui deget in locul butoanelor traditionale si a intrerupatoarelor.
Dispozitivul ofera sunet surround HD in 360 de grade.
Designul compact-360 grade al iSPHERE asigura ca indiferent de pozitionarea utilizatorului, aceasta poate auzi un sunet de calitate inalta; datorita aliajului din fier, bor si neodim din care este realizat magnetul difuzorului sunetul reprodus este unul natural. Puteti sa ascultati muzica si de pe un card microSD, deoarece iSPHERE are un slot de card compatibil microSD.
vetter
Prin intermediul tehnologiei “CVC 6.0”, iSPHERE aduce imbunatatiri avansate audio: eliminare zgomotul si a paradiafonia/ telediafonia, asigurand protectie impotriva intreruperilor si a erorilor de biti, pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna calitate a apelului prin Bluetooth.
Asa cum am spus la inceput, boxa are incorporat un microfon pentru apeluri “maini libere”, astfel ca, atunci cand telefonul este contectat la iSPHERE puteti răspunde la apeluri primate pe telefon cu ajutorul butonului tactil.
Ofera o autonomie destul de buna: 10 ore convorbiri; 4 ore redare muzica. Dupa descarcare pote fi incarcata prin intermediul cablului USB care este inclus in pachet. Durata de incarcare este de aproximativ 1,5 h.

In pachet veti gasi:
– boxa bluetooth Vetter iSphere
– cablul USB incarcare
– cablul audio cu mufe jack de 3.5mm
– manual utilizare
In concluzie, boxa bluetooth a celor de la Vetter ‘iSphere ’, ofera o experienta unica cand vine vorba de redarea muzicii preferate. Prin inovatiile pe care le-au introdus cei de la Vetter, boxa este un produs de calitate care satisfice cele mai exgigente cerinte ale utilizatorului, iar autonomia este destul de buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>