O experienta de neuitat

implant

Cine a spus ca o persoana nu isi poate strica pregatrile de nunta nu m-a intalnit pe mine. Cam cu o luna inainte de fericitul eveniment am suferit o criza din cauza dintilor. Nu avusesem foarte multe grija de ei in copilarie, in fond cine are, si acum partea din fata era plina de mici carii care scobisera in dinte. Nu puteam zambi cu o asemenea dantura la nunta mea, dar nici nu voiam sa merg la medic, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, astfel ca la doua zile a inceput sa ma doara o masea. Sau mai bine zis ce mai ramasese din ea. Nu puteam scoate restul de una singura si o seara de nesomn m-a adus direct in fata la stomatologie.

Eram prima care ajunsese asa ca a trebuit sa astept sa inceapa programul pentru a ma primi. Au decis sa scoatem maseaua peste 3 zile, timp ca antibioticul sa isi faca efectul. Am avut parte de anestezie, altfel am spus foarte clar ca voi fugi imediat, iar doctorul s-a chinuit minute bune sa imi scoata resturile. Fiind bucati foarte mici de masea era din ce in ce mai dificil sa lucreze.

Dar cu toate acestea nu s-a oprit din ce facea si nu uita sa ma intrebe daca ma simt bine, mai ales ca stia ca sunt speriata total. Intr-un final sic ea de a adoua radacina a fost scoasa iar eu ma simteam eliberata. Am vorbit pentru un implant dentar dupa nunta si pentru dintii din fata pentru periaoda dinainte de fericitul eveniment. Aveam ocazia sa zambesc din nou, datorita unei clinici stomatologice de exceptie. Nu imi venea sa cred ca toate acestea sunt posibile si ca pot in sfarsit castiga ceva din toate astea, dar totusi este adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>