Siguranta celor mici e cea mai importanta

Astazi m-am decis să abordez o temă mai puțin discutată este vorba de siguranță propriilor nostru copii, mai ales în primi lor ani de viata. Atunci când mergem cu ei cu mașina ar trebui obligatoriu să avem scaune auto copii. La fel cum adulții poarta in timpul drumului centuri de siguranță la fel ar trebui să aibă și cei mici. Nimeni nu poate ști când se va întâmpla un accident si au fost atât de multe cazuri în care copii nu au avut răni din cauza ca erau dintr-un astfel de scaun.

Stiu ca multe dintre voi va gândiți că un cărucior ca acest cărucior 3 în 1 ar trebui să fie suficient pentru cel mic, dar căruciorul este doar pentru plimbările cu cel mic nu pentru Masina. Prețul căruciorului este foarte bun si daca mai adaugi si prețul unui scaun auto junior te va ajunge foarte mult, dar măcar cel mic va fi protejat în cea mai mare parte a timpului.
Unul dintre aceste scaune autto 0-18 kg va poate fi alături pentru o perioadă destul de lungă de timp si ii va asigura celui mic un transport de calitate în mașină.

Aceasta metoda este cea mai rapidă și reprezintă un pas înainte pentru mămică. Cel mic poate dormi în scaunul lui în timp ce tu conduci spre casă astfel vei fi sigura ca nu se va răni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>