Mobila la comanda sau gata facuta?

canapele

Tocmai mi-am terminat de renovat livingul si sunt extrem de incantata. Am avut inspiratia de a cumpara doua canapele living de la Ergo Design care arata minunat in livingul meu. Sunt exact ceea ce mi-am dorit. In plus, mi-am cumparat si doua corpuri de iluminat living de la home-exclusiv.ro care dau un aer aparte livingului.
Ma gandesc sa imi renovez si dormitorul. Vreau sa imi schimb mobila si inca nu stiu daca sa aleg mobila la comanda sau gata facuta.

Am observat faptul ca mobila gata facuta e ceva mai ieftina. Conteaza destul de mult pretul pentru mine, dar nu vreau sa cumpar anumite piese de mobilier doar pentru ca sunt ieftine. Mi-ar conveni sa imi iau mobila gata facuta pentru ca o pot vedea in magazine exact cum arata si o pot cumpara imediat, nu trebuie sa mai astept pana cand e fabricata. Insa, nu o pot personaliza asa cum vreau eu, fapt pentru care ma gandesc si la varianta de a opta pentru mobila la comanda.

Mobila la comanda mi-ar placea in primul rand pentru faptul ca o pot personaliza asa cum imi doresc. Pot alege sa fac tot felul de modificari si pot opta pentru un design unic. In plus, se va potrivi perfect in dormitorul meu, avand in vedere faptul ca voi comanda dimensiunile dorite. Insa, ma gandesc putin la faptul ca voi avea putin de asteptat, deoarece nu e gata imediat. In plus, pretul mobilei la comanda este ceva mai mare, ceea ce e si normal avand in vedere faptul ca e realizata exact asa cum imi doresc.

Voi vedea ce voi face pana la urma, insa, cel mai mult inclin spre a cumpara mobila gata facuta. Sunt o multime de magazine care au mobila frumoasa si de calitate, fapt pentru care cred ca voi gasi destul de usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>