Evolio deschide piața dronelor smart cu preț accesibil

iFly Pro 2_remote

În premieră pentru un brand românesc, Evolio anunță lansarea primelor drone la preț accesibil. Gama iFly cuprinde trei modele cu funcții smart, ușor de pilotat de către oricine: iFly Micro, iFly Mini și iFly Pro.

Modelele iFly Micro și iFly Mini au cameră video sport încorporată, iar drona semiprofesională iFly Pro oferă utilizatorului posibilitatea de a opta pentru una dintre cele 3 camere dedicate acestui model, sau de a-și folosi propria camera video sport pentru filmări și fotografii spectaculoase, dintr-o perspectivă nouă.

„Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. Piața este încă la început în Romania, însă estimez o creștere importantă de la an la an. În opinia mea,  în 2016 se vor comercializa aproximativ 10 000 de unități, iar noi ne propunem o cotă de piață de 30%. Odată cu lansarea gamei iFly, oricine își va permite să cumpere o dronă  cu funcții smart, cum ar fi control de altitudine, “Return to pilot” sau “Throw to launch” și cu ajutorul lor să creeze conținut  unic”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

iFly Pro 3_detaliu camera

iFly Micro. Micro-drona este dotată cu cameră, sistem de stabilizare pe 6 axe gyro și permite rotirea la 360 °, dar și în 3 moduri de viteză de zbor. iFly Micro este foarte ușor de manevrat datorită funcțiilor inteligente “Return to pilot” sau “Throw to launch” și a dimensiunilor reduse 4.00*4.00 cm. Drona poate zbura la o distanță de 30 – 50 m față de stația de control și are o autonomie de zbor de 5-7 minute. Bateria se încarcă complet în 30 de minute. iFly Micro este disponibilă în 2 versiuni de culoare: portocaliu și verde.

iFly Pro__

iFly Mini. Drona are cameră video încorporată și permite realizarea de înregistrări video și poze spectaculoase, inclusiv selfie-uri, prin rotiri de 360 °. iFly Mini decolează printr-o simplă aruncare în aer, datorită funcției smart “Throw to launch”. Sistemul de giroscop pe șase axe oferă stabilitate în zbor astfel încât oricine poate să o manevreze ușor, încă din primele minute. Prin acționarea comenzii “Return to pilot”, iFly Mini își găsește rapid drumul înapoi la centrul de comandă. Funcția “Headless Mode” permite orientarea dronei în direcția dorită, indiferent de poziția ei față de radiocomandă.

Drona are dimensiuni reduse, 18.50*15.50*4.00 cm, și poate să zboare pe o rază de până la 80 de metri, cu 3 moduri de  viteză. Bateria permite o autonomie de zbor de 6-8 minute.

 

iFly Pro

Drona semiprofesională iFly Pro poate zbura pe o rază de până la 150 m, cu  trei viteze de zbor și poate face acrobații 360 °. Stabilizatorul gyro pe șase axe, funcția de control a altitudinii, “Return to pilot” sau “Throw to launch” garantează un zbor lin.

Drona beneficiază de suport pentru prinderea camerei video sport. În același timp, clienții pot achiziționa una dintre cele trei camere dedicate acestui model: o cameră VGA ce permite realizarea de fotografii sau filmări, o cameră VGA WI FI și o cameră HD WI FI. Camerele WI FI se pot utiliza împreună cu smartphone-ul, folosind aplicația specială Evolio iFly ce poate fi descărcată din Magazin Play sau App Store. Drona are 54.00*54.00 cm și o baterie de 2000 mAh ce permite un timp de zbor de 9-10 minute.

 

 

iFly Micro, iFly Mini și iFly Pro pot fi achiziționate începând cu 15 iulie din magazinele partenere sau pe site-ul www.evolioshop.com la prețuri cuprinse între 179 si 579 lei.

Doar azi, 14 iulie, pe www.evolioshop.com dronele iFly Mini și iFly Micro vin cu baterie externă cadou iar camerele dedicate iFly Pro au reducere de 20%.

 

Despre Evolio.

Evolio este brandul românesc ce se remarcă prin cea mai largă gamă de produse elecronice de pe piața locală. Sub brandul Evolio se distribuie produse electronice inovatoare la un preţ accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch, scutere electrice, drone etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>