Aspecte importante pentru un team building reusit

team building

Angajatii marilor companii abia asteapta sa participe la activitati team building. In astfel de activitatii ei se relaxeaza, se dezvolta pe plan personal si profesional, se cunosc mai bine si petrec un timp de calitate impreuna.
Cand trebuie sa te ocupi de organizarea unui astfel de eveniment, poti fie sa o faci pe cont propriu, fie sa apelezi pentru ajutor la cei de la verticaladventure.ro.
Un team building poate fi reusit daca ai in vedere toate aspectele. Iata de ce trebuie sa tii cont:

• Data
Ideal ar fi sa mergi in team building intr-o perioada in care nu sunt oamenii plecati in concedii. Perioada concediilor este una aglomerata si cel mai probabil nu iti doresti asta. Ideal ar fi ca astfel de activitati sa fie organizate primavara si toamna.

• Transportul
Transportul e deosebit de important. Din moment ce mergi impreuna cu o echipa mai mare, trebuie sa te asiguri de faptul ca toata lumea va ajunge cu usurinta. Pentru aceasta poti fie sa inchiriezi un autocar, fie sa folositi masinile personale. Analizeaza bine situatia si opteaza pentru cea mai buna varianta.

• Cazarea
Pentru cazare trebuie sa te asiguri de faptul ca toata echipa va fi cazata in acelasi loc, fie ca e vorba de cazare in aer liber, fie ca e vorba de unitati de cazare.

• Masa
Si masa e deosebit de importanta. Ideal e sa gasesti o unitate de cazare cu restaurant, sau un restaurant cat mai aproape. Nimanui nu-i place sa gateasca in astfel de activitati.

• Activitati
In mod categoric un team building implica si activitati. Pregateste toate activitatile cu grija, astfel incat sa fie si distractie, dar si dezvoltare personala. Organizeaza totul cu grija pentru a avea un team building reusit.
Tine cont de aspectele amintite mai sus daca vrei sa fie o activitate organizata cat mai bine, daca vrei sa organizezi un team building perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>