Cate forme ale diamantelor exista?

Cu toate ca bijuteriile cu diamant sunt destul de costisitoare, acestea sunt din ce in ce mai achizitionate. Avand in vedere frumusetea si naturaletea acestor bijuterii este destul de greu sa rezisti tentatiei de a achiztiona o astfel de bijuterie chiar daca este nevoie de un efort destul de mare din punct de vedere financiar. De asemenea, acest tip de bijuterii reprezinta bijuteria ideala pe care o mireasa trebuie sa o poarte la nunta. In cazul in care te gandesti sa achizitionezi o bijuterie cu diamant afla care sunt trendurile in materie de diamante in acest an.

Pentru ca nu toti cei care doresc achizitionarea unei bijuterii cu diamante sunt familiarizati cu aceasta piatra pretioasa, este cazul sa afli ca diamantele se regasesc sub mai multe forme, fiecare dintre acestea avand anumite caracteristici care le fac sa fie diferite fata de restul formelor. Care sunt acestea? Haideti sa aflam impreuna.

Femeia careia doresti sa ii oferi in dar bijuteria cu diamant este o printesa pentru tine? Atunci achizitionarea unui diamant in forma de printesa reprezinta cea mai buna solutie. Acest tip de diamant are marginile drepte iar colturile sunt ascutite, in timp ce forma patrata. Pentru ca acest tip de diamant are forma de printesa precum si datorita faptului ca are o taietura unica motiv pentru care stralucirea acestui diamant este pur si simplu fara cuvinte, acest tip de diamant reprezinta solutia ideala atunci cand doresti achizitionarea unui inel de logodna cu diamant.

Esti o persoana perfectionista? Atunci diamantul in forma rotunda este cea mai buna varianta de diamant pe care o poti achizitiona. De ce? Pentru ca acest tip de piatra pretioasa este prevazut cu o taietura perfecta ceea ce face ca efectul de stralucire al acestui diamant sa fie maximizat.

Fara nici o urma de indoiala diamantul in forma de smarald este un model cu totul si cu totul exceptional. Ce are in plus acest tip de diamant fata de celelalte? Forma! Pentru ca acest tip de diamant este prevazut cu tableta mult mai mare spre deosebire de celelalte tipuri de diamante, claritatea unui diamant in forma de smarald este extrem de ridicata, motiv pentru care este cea mai cautata forma de diamant atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei bijuterii cu diamant.

Pentru ca diamantul se ofera in mod special persoanei iubite, dintre formele acestei pietre atat de pretioase nu putea lipsi inima. Pe langa faptul ca este o forma care atrage privirilor celor din jur, diamantul in forma de inima simbolizeaza iubirea, respectul si atasamentul pe care il ai fata de perosna careia i-ai oferit aceasta bijuterie atat de pretioasa.

Deoarece in acest articol nu am prezentat toate formele diamantului, inainte de a decide ce diamant doresti sa achizitionezi cere celui care comercializeaza acest tip de bijuterii cat mai multe informatii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>