De ce sa alegi o vacanta in Turcia in luna octombrie

turcia

Statiunile din Turcia sunt extrem de cautate atunci cand vine vorba de o vacanta. Turistii aleg fie sa mearga cu un grup de prieteni, fie aleg sa petreaca un sejur in Antalya in doi. Exista chiar si hoteluri speciale create pentru cei care se afla in luna de miere. Astfel, Turcia este plina de turisti in lunile de vara, iar acestia se bucura de regimul all inclusive, inventat chiar de turci, si de obiectivele turistice impresionante. Atunci cand vine vorba de aceasta tara, un aspect important il reprezinta cultura lor si traditiile pe care le respecta intocmai, imposibil de evitat atunci cand vizitezi taramurile turcesti.

Insa o mare parte din turistii care isi doresc sa viziteze aceasta tara aleg sa faca acest lucru in luna octombrie. Si au motive intemeiate. Agentiile de turism pun la dispozitie numeroase oferte in statiunile renumite. Care sunt avatanjele alegerii unei vacante la finalul verii, chiar si in luna octombrie?
Mai intai, pentru iubitorii vacantelor linistite si lipsite de aglomeratie, aceasta este perioada perfecta. Nu vei intalni cozi nesfarsite la obiectivele turistice si nici nu vei avea probleme cu lipsa sezlongurilor pe plaja. Daca vei alege sa pleci in aceasta perioada cu familia, iti vei putea supraveghea in liniste copiii.

Asa cum stim, Turcia este o destinatie putin mai costisitoare fata de celelalte tari. Totusi, daca iti rezervi din timp un sejur, te vei putea numara printre norocosii care nu vor scoate atat de multi bani pentru o vacanta. De cele mai multe ori, biletul include si transportul cu avionul, asa ca banii de buzunar se vor rezuma la vizitarea obiectivelor turistice si la cadouri pentru prieteni si rudenii. In plus, daca vei alege aceasta perioada, vei avea parte de oferte la preturi mult mai reduse fata de restul anului.
Nu-ti face griji in privinta vremii. In Turcia, caldura se prelungeste pana la sfarsitul lunii octombrie si vei avea ocazia sa te bucuri si de apa marii in aceasta perioada. Iar temperaturile vor fi chiar perfecte pentru stat la soare. Asadar, daca ai amanat pana acum planurile unui sejur, asteptarea a meritat. O vacanta in luna octombrie va fi mult mai avantajoasa decat una in mijlocul verii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>