Cum iti alegi consumabilele pentru imprimanta? 4 aspecte importante

cartus

Oricat de performant ar fi un produs, acesta nu poate functiona optim fara elemente consumabile de buna calitate. Acest lucru se aplica si in cazul imprimantelor, care necesita mentenanta pentru a functiona in parametrii cei mai buni.
Fiind un segment extrem de important pentru functionarea corecta a echipamentelor, oferta de consumabile pentru imprimanta este foarte variata, si include: tonere, chip-uri, cilindrii cartuse, refill tonere, lamele de stergere, cerneala, chiar si solutii de curatare sau unelte de remanufacturare.
Daca esti in cautarea unor astfel de produse, trebuie sa fii atent la cateva aspecte :

1.Cel mai bun pret
Probabil ca prima reactie a multora, atunci cand raman fara toner, este sa intre in primul magazin cu produse IT si sa cumpere ce gasesc. Acest impuls insa, te poate face sa platesti un pret mai mare pentru acelasi produs pe care online il gasesti mai ieftin. De obicei, magazinele online au preturi mai avantajoase, nefiind nevoite sa plateasca chirie, asa ca sfatul meu este sa cauti online produsul dorit.

2.Cel mai bun raport calitate/pret
In domeniul consumabilelor pentru imprimanta, exista trei mari categorii de produse: originale (de brand), compatibile (realizate de alti producatori) sau remanufacturate. Exista o conceptie eronata conform careia doar consumabilele originale sunt compatibile si eficiente. Dar de fapt, cel mai important lucru este sa gasesti consumabile de calitate, de la producatori profesionisti, fie ca sunt originale sau nu.

3.Detalii tehnice
Avand in vedere faptul ca exista nenumarate optiuni pentru consumabile, este important sa alegi produsul care se potriveste imprimantei tale. Stim cu totii cat de usor este sa gresesti un detaliu si sa cumperi un produs pe care ulterior nu il poti folosi. Aici intervine beneficiul magazinului online, unde poti sa analizezi in detaliu fiecare produs si sa beneficiezi si de consultanta de specialitate prin chat.

4.Garantie
Pentru a te asigura de profesionalismul magazinului din care vrei sa cumperi consumabilele, asigura-te ca produsele beneficiaza de garantie. In acest fel, poti sa fii sigur ca te poti baza pe calitatea lor. Stim cu totii cat de frustrant este cand aparatul nu mai functioneaza in parametrii normali- culorile redate nu mai sunt fidele, apar dungi pe hartie sau pur si simplu ele nu mai functioneaza. Garantia este foarte importanta !

Pentru a te putea bucura de o functionare optima a imprimantei tale, asigura-te ca-i oferi consumabile de cea mai buna calitate. La magazinul online Mival Group vei gasi o gama larga de consumabile pentru imprimanta, la preturi foarte avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>