Cafeaua verde te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite

Sa ai o silueta de invidiat, un corp sanatos este visul oricarui om. In zilele noastre, kilogramele nedorite inseamna boli si afectiuni care in timp pot deveni foarte grave. Pe sistem nervos, mancam haotic. Cand suntem stresati ne refugiem in dulciuri si cafea, dar….cum ar fi sa bem cafea si sa slabim? Cafeaua care te ajuta sa pierzi kilogramele in plus este cafeaua verde.
cafea
Cafeaua verde este cafeaua recomandata pentru organism
Cafeaua verde este cafeaua benefica pentru organismul uman. Boabele de cafea verde nu trec prin procesul de prajire, astfel nu isi pierd din componenta nutritionala de acid clorogenic. Cafeaua in mod normal este trecuta prin procesul de prajire, iar acest process reduce o cantitate de acid colorogenic. Cercetatorii au aratat ca acidul clorogenic este substanta benefica pentru organismul uman deoarece ajuta la preventia bolilor cardiovasculare, diabetului si obezitate.Cafeaua verde lupta cu kilogramele in plus si impiedica depunerea de grasimi pe corpul tau. Cafeaua verde este sanatoasa si recomandata de medici pentru ca:

• Este un puternic antioxidant. Zilnic organismul nostru are nevoie de antioxidanti pentru a lupta cu factori nocivi. Fara antioxidanti, organismul nostru nu se consolideaza si nu poate lupta cu efectele toxice. De aceea, este vital sa consumam alimente care au un puternic efect antioxidant, iar cafeaua verde contine un nivel ridic de antioxidanti si ajuta organismul sa lupte cu efectele nocive ale radicalilor liberi.
• Scade si regleaza nivelul de zahar din sange. Cercetatorii au dovedit ca acidul clorogenic din extractul de cafea verde, ajuta la stabilizarea nivelului tensiunii arteriale si a zaharului din sange, ajuta la scaderea riscului aparitiei diabetului.
• Ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si imbunatateste memoria. O singura cana de ceai verde consumata pe zi ajuta la intensificarea activitatii creierului si duce la o mai buna concentrare. Boabele de cafea verde au capacitatea de a imbunatati gandirea cognitive si de a ajuta la imbuntatirea procesului de invatare si memorare.
• Detoxifiaza ficatul. Cafeaua verde era un bun protector hepatic impotriva toxinelor si ajuta la eliminarea acumularii de grasimi si a nivelului ridicat de colesterol din organism. Aceasta cafea ajuta la procesul de detoxifiere a ficatului si ajuta sistemul celular sa se regenereze si sa functioneze normal.
• Scade pofta de mancare si nivelul glicemiei din organism
• Stimuleaza arderea grasimilor din organism
• Scade absorbtia zaharului la nivelul tubului digestiv

Cafeaua verde este un bun aliment pentru organismul nostru si foarte sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>