De ce simt gust de ars cand folosesc tigara electronica

Tigara electronica este folosita de tot mai multe persoane. Multi fumatori aleg sa isi cumpere tigari electronice pentru ca e mai rentabil din punct de vedere financiar, pentru ca e mai sanatos, pentru ca vor sa se lase de fumat sau din alte motive de ei stiute. Si eu folosesc tigara electronica. Mi-am cumparat o astfel de tigara de la Vapp.ro si de atunci imi cumpar mereu de la acest magazin online cele necesare pentru a fuma in cele mai bune conditii.

Acum am invatat cam tot ce trebuie sa fac pentru a fuma in siguranta, pentru a fuma in cele mai bune conditii. Una dintre cele mai mari probleme pe care le aveam la inceput era faptul ca simteam gust de ars cand vapam. In timp mi-am dat seama unde gresesc si acum nu mai am aceasta problema.
Daca si tu te confrunti des cu aceasta problema, iata care ar putea fi cauzele:

Folosirea unui lichid de proasta calitate
Tot mai multe persoane vapeaza, fapt pentru care apar tot mai des magazine care vand produse necesare, inclusiv lichide. Daca lichidele pentru tigara electronica sunt de proasta calitate, vei simti un gust de ars. Avand in vedere acest lucru, ideal ar fi sa alegi doar lichide de la brand-uri cunoscute, de la brand-uri care au pe piata doar produse de calitate superioara.

Bateria supraincalzita
Daca folosesti o tigara electronica si aceasta are o baterie manuala, trebuie sa ai mare grija sa nu se supraincalzeasca. In cazul in care se supraincalzeste, vei simti un gust de ars. Pentru a evita astfel de incidente, apasa butonul doar atunci cand tragi din tigara. Procedand astfel totul va fi in regula. Daca folosesti o tigara electronica ce are o baterie automata, gust de ars poti simti atunci cand aceasta nu s-a incalzit suficient. Pentru a evita o astfel de situatie, trage cateva fumuri scurte si lasa bateria sa se incalzeasca.

Atomizorul/clearomizorul defect
Daca aceste componente sunt defecte vei simti gust de fum. Ce trebuie sa faci? Schimba-le.
Ai in vedere aceste aspecte pentru a simti un gust cat mai placut atunci cand vapezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>