De ce compania ta are nevoie de Nexus GPS Tracking?

Nexus GPS Tracking. In ziua de astazi operabilitatea flotei unei companii este foarte importanta. Orice companie urmareste ca aceasta sa fie manageriata foarte bine, astfel incat costurile sa fie cat mai mici. Dar de cele mai multe ori se intampla ca managerierea acesteia sa fie afectata de foarte multi factori precum lipsa de responsabilitate a angajatilor, care considera ca atata timp cat masina lor nu este urmarita sau nimeni nu poate vedea tot ce fac ei cu masina, pot sa faca tot ce iti doresc, cum ar fi spre exemplu utilizarea acesteia in scopuri personale.

Nexus GPS Tracking?

Companiile mari, ma refer aici la cele cu flote de peste 200-300 de masini au cu siguranta metode prin care isi tin sub control costurile cu flota de autovehicule, cum ar fi urmarirea traseului ptin GPS. Dra din fericire in ziua de astazi, tehnologiile au fost extrem de mult dezvoltate iar costul acestora a scazut, asa ca monitorizarea GPS este accesibila si companiilor micute si chiar persoanelor fizice.

Compania la care lucrez eu foloseste serviciile celor de la Nexus Electronics, o companie romaneasca axata pe dezvoltarea aplicatiilor software de monitorizare. Cea mai cunoscuta aplicatie a acestora este Nexus GPS Tracking, aceasta permite monitorizarea vehiculelor intr-o interfata online si isi gaseste utilitatea atat in companiile mari, care au flote de zeci sau sute de vehicule, cat si pentru persoanele fizice care vor sa isi stie in siguranta masina personala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>