Ingrijire profesionala pentru blanosul de acasa

animale

Mereu am crezut ca e usor sa ai grija de un animal de companie. Si nu ma refer doar la caini si pisici, ci in general: pesti, hamsteri, papagali s.a.m.d. Parerea asta mi s-a schimbat radical cand am adoptat pisicul pe care il am si astazi. Atunci am aflat ca a avea un animal de companie este sinonim intr-o orarecare masura cu a avea un copil. Da-i sa manance, strange jucariile, fa-i baie, curata in urma lui, dar cel mai important: du-l periodic la medic.

Avem noroc cu cei de la PetLine pentru ca ofera servicii veterinare Sibiu intr-un mod profesional. Acolo il duc pe blanosul meu de cate ori are nevoie. Acolo i-am facut carnetul de sanatate, deparazitarile, vaccinurile, acolo ii aranjam blanita si gherutele si de acolo cumparam si bobitele preferate.
Pe langa aceste servicii ei mai ofera si consultatii, analize, tratamente si au sectii pentru orice fel de afectiune: dermatologie, ecografie, ortopedie, chirurgie, etc. Pentru cei care au catei si nu stiu unde sa ii lase atunci cand trebuie sa plece undeva si nu ii pot lua, cei de la PetLine ofera si un serviciu de pensiune pentru catei.

Dupa cum spuneam, animalele de companie sunt exact ca si copiii, asa ca este recomandat o constanta in ceea ce priveste medicul. E bine sa mergem cu animalutul la acelasi medic, periodic pentru ca acesta stie exact de ce are nevoie blanosul, ce nevoi a avut in trecut, si astfel se creeaza o legatura puternica: medic-blanos-stapan, ceea ce aduce doar avantaje.

In concluzie, daca va doriti ca animalutul vostru sa fie sanatos si fericit asemeni unui copilas, va recomandam sa contactati aceasta clinica veterinara pentru ca aici se lucreaza cu profesionalism si increderea este un lucru care nu inceteaza sa fie inspirat de catre personalul de acolo.
Atata timp cat serviciile sunt profesioanle, preturile sunt accesibile, blanosul este fericit, eu nu pot decat sa ma declar multumita si sa recomand mai departe aceasta clinica veterinara tuturor celor care sunt interesati de sanatatea si bunastarea animalutului de companie pe care il au.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>