De ce ma simt atat de bine in noul apartament

casa

Sunt fericita proprietara a unui apartament nou. De mult timp urmaresc ofertele de apartamente noi Sibiu si incerc sa-mi dau seama de ceea ce vreau cu adevarat. Acum 4 luni de zile am reusit sa adun banii necesari si sa imi achizitionez apartamentul mult visat.
Este un apartament perfect din punctul meu de vedere. L-am gasit cu ajutorul unei agentii imobiliare Sibiu, cu ajutorul agentiei NewConceptLiving.

Am aflat de aceasta agentie de la o ruda care a cautat si ea apartamente noi Sibiu. A fost foarte incantata de experienta si m-am gandit sa apelez si eu. Si am facut bine, deoarece in scurt timp eram intr-un apartament nou si frumos in care ma simt minunat.
Ma simt bine in apartamentul pe care il am deoarece e foarte spatios. Vechiul apartament era foarte mic si ajunsesem sa am senzatia ca ma sufoc. Nu ma simteam in largul meu si voiam o schimbare. Acum, noul apartament are o suprafata tripla fata de cel vechi. Am suficient spatiu.
Noul meu apartament e foarte luminos. Are ferestre mari si lumina naturala patrunde in incapere intr-un mod placut. Ma simt foarte bine in noua locuinta.

Un alt motiv pentru care imi place atat de mult noul apartament e faptul ca bucataria este open space. Mereu mi-am dorit o astfel de bucatarie si sunt foarte incantata de ea. Nu ma deranjeaza ca miroase a mancare cand gatesc, ci dimpotriva. In plus am o hota foarte buna si nu fac prea mare miros de mancare in casa. Imi place sa gatesc in noua mea bucatarie si cred ca am ales bine o astfel de varianta.
Noul apartament e deosebit. El ma face sa ma simt confortabil si pentru ca mi-am putut alege finisajele. Acest lucru mi-a placut mult, deoarece am facut alegerile exact pe placul meu si al familiei mele. Nu mi-as fi dorit un parchet prea deschis la culoare sau o gresie inchisa in baie. Apartamentul meu arata asa cum mi-am dorit.
Si tu poti avea un apartament perfect. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri ajutorul celor de la NewConceptLiving pentru a te ajuta sa il gasesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>