Philips X818 – baterie de 3.900 mAh, ecran de 5,5”, tehnologie SoftBlue si carcasa antimicrobiana

Philips X818

China Electronics Corporation lanseaza in Romania Philips X818, modelul fiind disponibil, la precomanda, in oferta Digi Mobil. Philips X818 este un smartphone dual SIM, cu procesor octa core helio P10 pe 64 de biti, de 2.0 GHz si o memorie interna de 3GB RAM si 32GB ROM*. Smartphone-ul are un slot pentru carduri de memorie de pana la 128GB.** Terminalul ruleaza Android 6.0 Marshmallow si este compatibil cu tehnologia 4G, atat de tip FDD-LTE, cat si TDD-LTE.

”Philips X818 iese in evidenta printre produsele din gama Xenium datorita caracteristicilor sale si a design-ului extrem de atractiv”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Noul smartphone duce mai departe preocuparea Philips pentru protejarea sanatatii, introducand, pe langa ecranul SoftBlue™, carcasa tratata antimicrobian. Procesorul octa core, alaturi de bateria de capacitate mare, butonul de economisire a energiei si tehnologia X-Power stau la baza duratei de utilizare exceptionale. In plus, modelul are o carcasa unibody, care este realizata din materiale premium, aluminiu si sticla, cu finisaje de foarte buna calitate.”

Philips X818 are doar 6,95 mm grosime si este dotat cu o baterie de 3.900 mAh, oferind o durata in convorbire, de pana la 11 ore si o durata in standby, de pana la 19 zile. De asemenea, smartphone-ul are integrata tehnologia X-Power, pe care utilizatorii o pot accesa rapid, ori de cate ori doresc sa-si conserve bateria telefonului.
Camera foto principala are 16 MP si este dotata cu flash LED si tehnologie autofocus (PDAF – phase detection autofocus), care permite focalizarea de mare precizie. Camera foto secundara are 8 MP si este ideala pentru selfie-uri sau apeluri video.

Philips X818 este echipat cu un ecran LTPS FHD de 5,5 inch, cu o rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli, iar Corning Gorilla Glass 4, cu rezistenta sporita, protejeaza display-ul de zgarieturi si de spargere. Smartphone-ul are incorporata tehnologia SoftBlue, care actioneaza ca un filtru pentru ecran, reducand emisiile produse de lumina albastra. Tehnologia protejeaza ochii si reduce oboseala, fara sa afecteze calitatea imaginilor.

Noul smartphone da posibilitatea utilizatorilor să se autentifice prin amprenta digitala, informatiile din telefon fiind tot timpul in siguranta. In plus, Philips X818 are o carcasa antimicrobiana, cu ioni de argint, care impedica dezvoltarea bacteriilor.

Philips Xenium X818 va fi disponibil pe negru si, incepand cu trimestrul 2, pe alb/aur-roz, pretul de vanzare recomandat este de 1.449 Ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>