Viitorul in antreprenoriat – The Open University

alp-edu-pro_slogan_logo_p (1)

Daca si tu ai urmat o facultate in domeniul economic, ca si mine si ai realizat ca ai vrea sa profesezi in acest domeniu, atunci cu siguranta trebuie sa te inscrii la cursurile oferite de The Open University!

Daca ai o inclinatie spre management sau place si vrei sa ai responsabilitati si sa iti expui punctul de vedere in dezvoltarea unor domenii noi pentru tine, atunci ajutorul tau vine de unde te astepti mai putin… sau nu?

Managementul este un domeniu din ce in ce mai cautat, ca sa spun asa si acest fapt este demonstrate de numarul mare de persoane care doresc sa porneasca o afacere proprie, pe care sa o dezvolte frumos.

Poate majoritatea deja lucreaza in alta parte si au un serviciu la care nu vor, totusi sa renunte (deocamdata), dar tot vor sa invete despre acest domeniu financiar, dar locul de munca deja existent nu le ofera posibilitatea de a frecventa cursurile unei universități normale, iar acum au posibilitatea sa le faca pe amandoua!

Cum? Raspunsul la aceasta intrebare este oferita de un curs de management financiar, oferit de cei de la The Open University. The Open University reprezinta cea mai mare institutie academica din Marea Britanie, fiind o scoala renumita de bussiness triplu acreditata de catre organisme internationale existente in domeniul educatiei manageriale.

Pe piata din tara noastra , ALP Edu Pro este unicul partener al celor de la The Open University ce ofera sub licenta o parte din programele de formare profesională în management asigurate de celebra universitate. Aceasta firma este un profesor specializat de cursuri si consultanta in management.

Cursurile se desfasoara atat in cadrul unei institutii, cat si prim domeniul online, deoarece veti putea frecventa cursurile, atat cat timpul va permite in timpul saptamanii sau chiar in weekend-uri sau puteti accesa o platforma e-learning, ce va sta la dispozitie oricand, unde puteti citi cursurile care se actualizeaza de fiecare data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>