Design de top și vedere panoramică: un nou monitor curbat Philips de 34 de inci

349X7_F image
MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, își mărește gama de monitoare curbate cu un nou model: noul ecran de 34 de inci cu curbura sa de 1800R, prezintă o captivantă experiență video și un format UltraWide de 21:9 care oferă utilizatorilor un spațiu consistent pentru multitasking.

Rezoluția CrystalClear Quad HD asigură claritatea reproducerii imaginilor, cu detalii fine, asigurând un beneficiu atunci când funcția MultiView este utilizată, pentru a afișa volume mari de informații simultan, pe ecran. Ecranul este proiectat astfel încât să fie ajustabil ușor pentru utilizatori, care pot înclina și regla înălțimea ecranului conform preferințelor lor, bucurându-se pe deplin de experiența de vizionare.

Intenționăm să aducem beneficiile ecranelor curbate – efectul de imersiune – către cât mai mulți utilizatori. Monitorul de 34 de inci este cel mai recent model dintr-o gamă cuprinzătoare pe care Philips o introduce pe piață în acest an. Este angajamentul nostru de a oferi monitoare care permit oamenilor să aibă mai multe opțiuni cu ajutorul acestor modele mari și frumoase care sunt inspirate din lumea înconjurătoare” a declarat Artem Khomenko product manager monitoare Philips Europa din cadrul MMD.

Monitorul perfect pentru muncă și timp liber
Cu ajutorul curburii R1800, utilizatorii vor avea o experiență extrem de captivantă, în special prin activități derulate acasă, unde există mai puține situații care să distragă atenția utilizatorilor: vizionarea unui film, editarea foto-video sau munca târzie cu documente. În special pentru munca ce necesită atenție în detaliu, monitorul curbat ajută la o mai mare concentrare, prin crearea unei percepții crescute a profunzimii ce oferă mai mult spațiu personal.

În interiorul acestui spațiu de vizualizare personal, utilizatorii dispun de toate performanțele de care au nevoie să se bucure de activități pentru mai mult timp. Prin intermediul UltraWide Quad HD și a formatului panoramic de 21:9, monitorul oferă un spațiu generos, la o rezoluție de 3440 x 1440 pixeli: sunt mai mulți pixeli implicați pentru a afișa imagini, și mai mult spațiu pentru ca utilizatorii să îndeplinească sarcini multiple simultan. Atunci când doresc să păstreze documente pe adresa de e-mail de la birou, verifică fișiere și urmăresc în paralel o competiție sportivă în direct, toate acestea sunt prezentate cu o precizie și claritate perfecte. În ceea ce privește videografia, ecranul este suficient de larg pentru a vizualiza întregul interval dintr-o dată, iar spectrul sRGB de 117,3% (CIE1931) îi asigură pe fotografii și editorii pasionați că se vor putea bucura de o reproducere fidelă a culorilor. Datorită tehnologiei AMD FreeSync, redarea video este foarte bună, fără nicio întrerupere sau neclaritate.

Pentru că aspectul contează cu adevărat pentru un monitor, modelul 349X7FJEW este creat cu o atenție deosebită pentru design. Ecranul întins (în afară de maximizarea spațiului de vizionare) conferă monitorului un aspect elegant, care este completat de curbele subtile alături de un finisaj cromat lucios.

Creat pentru comfort
Cel mai recent monitor de 34 de inci din gama X-line a fost gândit și proiectat cu caracteristici care să facă viața utilizatorilor mult mai ușoara și practică.
Monitorul are înălțimea și înclinarea reglabile, astfel încât utilizatorii pot poziționa zona curbată de vizualizare cât mai optim pe linia lor de vizibilitate, care le permite să evite o poziție incomodă și nesănătoasă.

De asemenea, monitorul 349X7FJEW este echipat cu modul de setare LowBlue. Studiile au arătat că, la fel ca razele ultraviolete care pot provoca leziuni oculare, lungimea de unde scurte a razelor de lumină albastră de la ecranele LED pot provoca leziuni și afecta vederea de-a lungul timpului. Setarea modului Philips LowBlue utilizează o tehnologie software inteligentă ce reduce undele scurte a luminii albastre dăunătoare.

În ziua de astăzi, multitaskingul este o practică deja comună. Cu acest monitor, în locul a două ecrane pentru a monitoriza două sisteme simultan, utilizatorii se pot bucura de două intrări direct pe acest monitor foarte lat cu ajutorul tehnologiei Philips MultiView. Afișarea ecranului poate fi împărțită în două zone ori în format picture-in-picture (PiP). În acest fel, utilizatorii pot urmări un flux de știri sau o transmisiune sportivă live, în timp ce lucrează pe anumite documente.

Nevoia unui hub USB separat nu este necesară pe birou, deoarece, mai multe dispozitive pot fi conectate la hub-ul integrat al monitorului, astfel evitându-se aglomerarea cu cabluri inutile în spațiul de lucru, permițând un acces rapid. De asemenea, monitorul poate fi folosit și ca stație de încărcare rapidă USB pentru diverse dispozitive.

Noul monitor Philips 349X7FJEW X Line, urmează să apară în magazinele de specialitate în a doua jumătate a lunii aprilie la un preț recomandat de 4.049 lei.

Specificații tehnice:

Specification Philips 349X7FJEW display
LCD panel type VA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 34 inch / 86.36 cm
Aspect ratio 21:9
Optimum resolution 3440 x 1440 @ 60Hz
Effective viewing area 797.22 (H) x 222.72 (V) – at 1800 R curvature
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Display colors 16.7 million
Color gamut (typical) 117.3% (CIE1931) sRGB
SmartContrast 50,000,000:1
Convenience ·         Built-in speakers: 5 W x 2

·         MultiView: PIP/PBP mode, 2x devices

·         Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Picture enhancement SmartImage game
Connectivity ·         Signal Input: DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 x 1, HDMI 2.0 x 1

·         USB: USB 3.0×4 (1 w/fast charging)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand ·         Height adjustment: 150 mm

·         Tilt: -5/20 degree

Sustainability ·         Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury-free

·         Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, WEEE, TUV/ISO9241-307, RCM
Cabinet ·         Color: White

·         Foot: Silver/Chrome

·         Finish: Glossy

What’s in the box ·         Monitor with stand

·         Cables: HDMI cable, DP cable, USB cable, Audio cable, Power cable

·         User Documentation

Despre MMD:
MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>