Tăierea laser rezolvă probleme spinoase de producție

pin

Tăierea laser a început să fie utilizată la scară industrială fiindcă este rapidă, precisă și rezolvă problemele spinoase ale procesului de producție: tăierea unor materiale aflate la extreme: foarte dure sau foarte sensibile și inflamabile.

Așa au fost tăiate obiecte sau bucăți de titan, oțel, rubin și diamant, ca și sticla, ceramica, masele plastice, lemnul, cartonul sau hârtia.
Modul în care decurge tăierea laser depinde de factori multipli, cum ar fi:
1) Viteza de tăiere a dispozitivului
2) Grosimea și duritatea materialului
3) Puterea laserului.

Gama variată de echipamente tăiere laser demonstrează încrederea oamenilor în acestă operațiune și impunerea acesteia în detrimentul tipurilor clasice de tăieri: cu flamă, cu jet de apă, cu flexul.
Pin.ro pune la dispoziția cumpărătorilor trei tipuri de echipamente tăiere laser: X500, X380 și Gaia II.

Primul aparat de tăiere laser are următoarele puncte tari:
-motorul servo cu curent alternativ asigură controlul precis al tăierii pe contur
-puterea mare a tubului laser înseamnă viteză mare de lucru
-suprafață de lucru este extensibilă în cazul unor materiale lungi putând fi ajustabilă pe loc.
-masa de lucru este iluminată generos cu LED.

X380 are un motor cu curent continuu, tubul de laser care are o putere de 100 W poate fi răcit cu apa cu tehnologie AuroTek dezvoltata de GCC. Suprafața de lucru este ajustabilă ca în cazul primului aparat, în plus, există 16 puteri de viteză asociabile culorii graficii. Panoul de control este prietenos.
Gaia II combină viteza mare de lucru, de 762mm/sec cu 16 asocieri de culoare. Puterile tubului laser sigilat pot fi, în funcție de opțiune de 60W, 100W, 200W, cu precizarea că la 200W se impune răcirea cu apă.
Motorul servo de curent alternativ garantează precizia.

Fără aceste echipamente tăierea laser a unor produse de serie, personalizate sau promoționale în cantități uriașe nu ar fi posibilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>