Modele unice de huse, disponibile pe HusaFolieProtectie.ro

huse5

HusaFolieProtectie.ro este magazinul online de accesorii GSM, ce propune cea mai variata gama de produse dedicate telefoanelor mobile, dar si a tabletelor. Recent, HusaFolieProtectie.ro si-a anuntat si disponibilitatea huselor full tpu 360° si a huselor pentru Samsung Galaxy S7 edge!

Magazinul online si-a marit gama de produse, completandu-si arsenalul cu aceste doua produse noi, extreme de cautate la ora actuala:

Husa full tpu 360° este compusa din doua parti: una din huse acopera partea frontala, iar display-ul se suprapune peste husa din silicon ce acopera spatele telefonului.

Husa Samsung Galaxy S7 edge vine intr-o gama variata de modele si culori, materialul din care este confectionata diferind, in functie de modelul ales (silicon, plastic, huse tip carte, cu inchidere magnetica sau nu etc.).

HusaFolieProtectie.ro ofera tuturor clientilor  doar produse originale, magazinul online garanteaza originalitatea fiecarui produs prezent in stoc, fiecare model fiind realizat in concordanta cu standardele dimensionale ale produsului respectiv.

Asadar, nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu provenienta acestor produse. Disponibilitatea si modelele sunt disponibile, exclusiv, si la ei pe site. Tot acolo aflati detalii si despre modalitatatile de livrare/returnare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>