Alege bijuteriile din pietre semipretioase in functie de zodia ta

Pietrele semipretioase reprezinta o alternativa foarte buna pentru pietrele pretioase chiar daca intre aceste doua tipuri de pietre exista diferente. Raportul pret calitate este probabil cel mai important avantaj oferit de catre achizitionarea unor bijuterii pietre semipretioase. Pe langa acest aspect, despre pietrele semipretioase se spune ca au puteri supranaturale, ceea ce fac din aceste pietre o atractie foarte tentanta. Daca tot am mentionat despre puterile acestora, in continuarea acestui articol voi detalia mai bine acest lucru.

Pentru a fi pazite de spiritele rele, persoanele nascute sub semnul zodiei berbec trebuie sa poarte bijuterii confectionate din jasp deoarece aceasta este piata lor ocrotitoare. Pe langa faptul ca alunga spiritele rele, aceasta piatra semipretioasa trebuie sa fie utilizata si pentru ca este aducatoare de noroc precum si pentru faptul ca tine la distanta anumite afectiuni medicale.
Pentru a avea noroc in dragoste dar si pentru intarirea functiilor sistemului circulator, cei nascuti in zodia taur trebuie sa poarte asupra lor bijuterii din cuart roz.

Despre chihimbar se spune ca este foarte util in tinerea la distanta a virusilor, mai ales in cazul in care este purtat de catre persoanele nascute in zodia gemeni.
Aducator de noroc dar si protector impotriva energiilor negative care fara sa ne dam seama ne ataca, aventurinul isi arata cu adevarat puterile in momentul in care este purtat de catre persoanele din zodia racului.
Piatra de stana ii ajuta pe cei din zodia leu sa aiba parte de un grad de concentrare mult mai ridicat fata de persoanele care nu poarta asupra lor acest tip de piatra semipretioasa.

Citrinul reprezinta pentru persoanele din zodia fecioara bijuteria de care nu trebuie sa se desparta nici macar pentru o secunda pentru ca purtarea acestei pietre semipretioasa va ajuta persoanele din zodia fecioara sa aiba o stare de spirit foarte buna si sa treaca cu zambetul pe buze peste greutatile ivite.
Linistea si pacea sufleteasca este oferita persoanelor din zodia balanta de catre sodalit, motiv pentru care aceasta piatra semipretioasa nu trebuie sa lipseasca din tinuta vestimentara de zi cu zi.
Carneolul este pentru persoanele nascute in zodia scorpion piatra care ii protejeaza de energiile negative, motiv pentru care aceasta trebuie purtata in permanenta.

Obsidianul reprezinta piatra care pe cei din zodia sagetator ii ajuta la indeplinirea tuturor planurilor.
Cuartul este aducator de noroc in dragoste pentru cei nascuti in zodia capricorn.
Cei din zodia varsatorului sunt protejati de diferitele afectiuni medicale prin purtarea ametistului.
Nu in ultimul rand, cei nascuti in zodia pestelui trebuie sa poarte asupra lor howlitul pentru ca aceasta piatra semipretioasa ii va ajuta sa treaca cu bine peste greutatile ce apar pe parcursul vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>