LG ANUNȚĂ LANSAREA NOULUI G6 PE PIAȚA DIN ROMÂNIA

LG G6-medium01 (1)
Smartphone-ul emblematic beneficiază de un display cu un format îndrăzneț, ergonomic, design minimialist și durabilitate excelentă.

LG Electronics (LG) anunță cel mai nou smartphone, LG G6, disponibil pe piața din România. Noul LG G6 vine echipat cu un display cu format redefinit, ce ocupa 80% din suprafața telefonului și care propune o experiență de vizionare similară cu cea de la cinematograf, o cameră foto cu un unghi larg și multe alte noi caracteristici. Cu un design construit pe baza feedback-ului primit de la utilizatori, LG G6 reprezintă o abordare simplificată pentru smartphone-urile din gama premium, împreună cu un ecran semnificativ mai mare, ușor de folosit cu o singură mână.

Un ecran mare care poate fi manevrat ușor cu o singură mână
LG G6 vine cu un display FullVision® de 5.7-inch QHD+ (rezoluție de 2,880 x 1,440pixeli) și, în premieră, cu un ecran cu un aspect de18:9. În comparație cu un display convenţional de 16:9, cel de 18:9 de pe LG G6 oferă mai mult spațiu de afișare și o experienţă mai captivantă în redarea materialelor video și pentru jocuri. De asemenea, LG G6 poate face poze în format pătrat de 1:1, ideal pentru Instagram, Snapchat şi alte aplicaţii de social media. Pentru poze, utilizatorii pot alege şi alte formate cum ar fi 4:3, 16:9 şi 18:9.

Mai multe de văzut, mai ușor de ținut și manevrat
Chiar și cu noul său ecran foarte mare, LG G6 este foarte ușor de ținut și folosit. Spre deosebire de alte telefoane cu ecrane de dimensiuni asemănătoare, LG G6 încape perfect într-o singură mână, oferind experienţa unui ecran mare fără a simţi incovenienţa unui telefon mare. Echipele de cercetare pe tematica ergonomiei conduse de Dr. Andris Freivalds de la Pennsylvania State University au testat LG G6 pentru a vedea cât este de stabil atunci când telefonul este ţinut în mână, confortul în diferite ipostaze şi acţiuni, precum si solicitarea muşchilor când smartphone-ul este folosit pentru o perioadă mai lungă. LG G6 a primit cele mai mari calificative în toate testele la aceste categorii.

Atractiv şi cu un ecran mai mare
Construit din aluminiu şi sticlă, în culorile alb, platinum şi negru, LG G6 aduce un design minimalist, elegant şi perfect neted la atingere. Rama de metal care marchează perimetrul telefonului subliniază design-ul stilat și conferă soliditate, alături de un finisaj mat. Partea din spate este perfect plată, cu o cameră foto integrată în corpul aparatului, fără protuberanțe pentru protecție sau evidențiere. Pentru a obține bordura subțire, rama superioară a putut fi redusă prin rearanjarea poziției camerei, a senzorului şi a difuzorului pe un singur rând, în zona superioară a părții frontale. Colţurile rotunjite ale corpului telefonului şi ale ecranului nu numai că unifică designul, dar şi minimizează impactul dacă telefonul este scăpat.

O nouă experienţă de vizionare pe mobil cu Dolby Vision
LG G6 este primul smartphone cu tehnologia Dolby Vision™ ce aduce o imagine incredibilă, cu luminozitate, culoare şi contrast deosebite. Impreună cu formatul 18:9 QHD+ display, LG G6 produce o experienţă captivantă în vizionararea materialelor video HDR, în format de cinema, în special pentru conţinutul video de pe Amazon şi Netflix – aceste două servicii dezvoltând din ce în ce mai multmaterial în format 18:9.

Capacitate de a capta un câmp vizual mult mai mare
Având două camere principale de 13MP, dintre care una cu un obiectiv de 125 de grade pentru cadre largi, LG G6 poate capta imagini panoramice pe care alte camere de telefon nu le pot face. LG G6 vine de asemenea şi cu posibilitatea de a capta un câmp vizual de până la 100 de grade prin camera frontală de 5 MP, cu care utlizatorii îşi pot face selfie sau ”wefie” fără a fi nevoie să utilizeze un selfie stick. În plus, camera wide angle reduce distorisiunile de pe margini, ceea ce conferă un aspect mai natural al imaginii.

Poze în format pătrat, ușor de distribuit
Şi, pentru a vedea selfie-urile, wefie-urile, pozele cu cadru larg şi chiar şi cele în format pătrat, utilizatorul nu mai este nevoit sa acceseze galeria foto, pozele recente putând fi vizualizate direct din fereastra modulului camerei foto.

LG G6 oferă opțiunea de fotografiere în format pătrat care împarte ecranul de 18:9 în două pătrate egale. Utilizatorii pot face poze în format 1:1 într-o singură fereastră, în timp ce pot verifica, edita şi încărca imaginile în cealaltă fereastră, imediat după captarea pozei. Mai mult, utilizatorii pot crea GIF-uri dacă vor să combine de la 2 la 100 de poze din galerie.

Construit pentru situaţii neaşteptate
LG G6 poate fi pus in siguranță, în aproape orice loc și pe orice suprafață, având un grad de protecție foarte ridicat cu rezistență la praf şi apă (până la o adâncime de 1.5 metri, timp de 30 de minute), certificat prin tehnologia IP68.

LG G6 a fost proiectat şi construit să reziste în toate condiţiile. Astfel, LG G6 a trecut 14 teste militare din categoria 810G, iar rezultatele au demonstrat nu numai că îndeplineşte standardele testelor internaţionale, dar și pe cele ale testelor suplimentare pentru temperaturi ridicate, lucru datorat înglobării unei tehnologii ce disipă căldura şi reduce temperatura. Pentru a dispersa şi mai mult căldura din interiorul aparatului, inginerii LG au poziţionat componentele cele mai dispuse la supraîncălzire la o distanță cât mai mare unele de altele.

Comunciare prin voceviaGoogle Assistant
LG G6 este primul telefon lansat cu asistentul digital Google Assistant încorporat. Google Assistant funcţionează perfect şi intuitiv cu aplicaţiile LG, ajutându-i pe utilizatori să obţină răspunsurile dorite mult mai repede, să gestioneze mai bine taskurile zilnice, să se bucure de cea mai bună muzică şi cele mai bune materiale video şi să se folosească de aparat mai rapid şi mai eficient ca niciodată. De asemenea, cu cât Google Assistant este folosit mai multcu atâta devine mai personalizat, deoarece află mai multe date despre utilizator. Google Assistant analizează modelul întâlnirilor precedente şi recomandă locaţiile corespunzătoare pe care utilizatorul le frecventează mai des.
Noul LG G6 este disponibil la toți operatorii de telefonie mobilă din România.

Caracteristici:*

• ProcesorQualcomm®Snapdragon™ 821
• Display:5.7-inci18:9 QHD+ FullVision® Display (2880 x 1440 / 564ppi)
• Memorie:4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS 2.0 ROM / MicroSD (până la 2TB)
• Camera:
Frontal 5MP Wide (F2.2 / 100°)
Rear Dual: 13MP Wide (F2.4 / 125°) / 13MP Standard OIS 2.0 (F1.8 / 71°)
• Baterie:3,300mAh (embedded)
• Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
• Dimensiuni: 148.9 x 71.9 x 7.9mm
• Greutate: 163g
• Rețea: LTE-A 3 Band CA
• Connectivitate: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1 compatibil)
• Culori: Ice Platinum /Mystic White /Astro Black
• Alte: Rezistență la praf și apă /Senzor de amprentă / UX 6.0 / Dolby Vision™ / HDR10 / Qualcomm Quick Charge™ 3.0 / 32-bit Hi-Fi Quad DAC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>