Fondul de ten mat este optim pentru tenul gras

fonddeten

Un fond de ten de calitate, care este si corect aplicat, are rolul de a ascunde orice mica imperfectiune a tenului (pete, cosuri, pori dilatati, chiar si riduri) si de da tenului un aspect prospat, ca de portelan. Este foarte important ca atunci cand alegeti fondul de ten sa optati pentru nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala a tenului dumneavoastra, pentru a evita senzatia ca purtati o masca pe chip. Totodata, atunci cand aplicati fondul de ten, nu trebuie sa uitati sa il aplicati si pe gat si pe decolteu, pentru a crea o imagine finala unitara.

Exista mai multe feluri de fond de ten (lichide, cremoase, etc), iar acestea sunt potrivite diverselor tipuri de ten. Pentru tenul gras, cel mai potrivit este un fond de ten mat. Folosind acest tip de produs se va masca tendinta de lucire datorata excesului de sebuum. Fondul de ten Liquid Nude de la Cailyn este cea mai potrivita alegere pentru doamnele si domnisoarele care au ten gras sau cu tendinta de ingrasare. Textura deosebit de fina a acestuia permite realizarea unui machiaj cu adevarat deosebit.

Formula acestui fond de ten a fost imbogatita cu extracte de Aloe Vera, ceai verde si castravete, astfel incat pielea dumneavoastra va fi eficient hidratata si scaldata intr-o permanenta senzatie de prospetime. Liquid Nude de la Cailyn nu contine uleiuri, astfel incat tenul dumneavoastra nu se va simti incarcat sau gras, ci tenul va fi proaspat si va respira.

Datorita formulei sale, fondul de ten Liquid Nude de la Cailyn este foarte usor de aplicat pe ten si ofera o acoperire uniforma si de durata a intregii fete, pastrand aspectul portelanat al tenului pe durata intregii zile. Cele opt nuante in care este disponibil produsul va ofera posibilitatea de a gasi fondul de ten cu cea mai apropiata culoare de cea a tenului dumneavoastra, dand senzatia de aspect perfect natural.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>