Obiecte promotionale

brichete

Obiectele promotionale au devenit din ce in ce mai folosite pentru a face reclama la anumite produse, servicii, companii, etc. Practic nu exista nici o limita in ceea ce priveste obiectele care pot fi personalizate dupa bunul plac al clientilor. Fie ca este vorba despre brichete personalizate, cani, instrumente de scris, obiecte pentru birou, genti, ceasuri, sacose, etc. aproape orice articol, indiferent de materialul din care este confectionat, poate fi imprimat cu sigla sau modelul dorit.
De cele mai multe ori, obiectele promotionale sunt folosite pentru a face cunoscuta o companie sau pentru a promova un eveniment ori realizarea unei campanii si reprezinta una dintre strategiile de marketing des folosite. Prin intermediul acestor obiecte personalizate o companie poate castiga un adevarat capital de imagine si isi poate valorifica imaginea brand-ului.

Tehnica de folosire a obiectelor promotionale dateaza inca din secolul 18, iar incepand cu secolul 20 a fost mult elaborata si dezvoltata, devenind, dupa anii ’50 din ce in ce mai sofisticata. Obiectele transformate in promoteri de imagine au devenit din ce in ce mai variate, cat si modelele imprimate pe acestea. Daca initial obiectele promotionale erau comercializate, e drept, la preturi relativ mici, ulterior ele au inceput sa fie distribuite gratuit catre grupuri tinta de persoane sau cu ocazia sarbatorilor.

Cele mai bune preturi pentru obiectele promotionale le veti gasi pe agrafa.ro. Indiferent de obiectul pe care doriti sa il personalizati, de numarul de bucati sau de materialul din care este confectionat (hartie, lemn, plastic, material textil, etc.), cele mai bune oferte de pret le gasiti la Agrafa Print. Puteti comanda obiecte de scris, stik-uri de memorie, decoratiuni de Craciun, suporturi pentru numarul masinii, brelocuri, brichete, obiecte destinate agrementului sau ingrijirii personale, obiecte pentru casa, ceasuri, termometre, genti, umbrele, rucsacuri, etc. Veti beneficia de consultanta gratuita din partea expertilor companiei, astfel incat sa puteti crea impreuna cel mai potrivit design si sa alegeti obiectele promotionale optime pentru nevoile dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>