Descopera un nou nivel de protectie cu Salamander

Ce poate fi mai placut intr-o zi de vara caniculara decat sa stam in casa fara sa fim afectati de temperaturile anormale si sa facem ceea ce ne place fara probleme. Acest lucru nu este greu de realizat daca stim ce este de facut in aceasta privinta.

Totul porneste de la buna realizare a locuintei noastre, materialele folosite si metodele alese pentru aceaste sarcini. Obtinerea unei temperaturi favorabile intr-o casa este posibila prin folosirea unei izolatii de calitate a peretilor, in exterior si in interior dar si a ferestrelor, care ocupa in ziua de azi un loc important in izolarea si protectia unei incinte.

Ferestrele folosite in acest scop sunt cele realizate din geamuri termopane si tamplarie PVC. O astfel de fereastra este realizata din 2 sau mai multe geamuri lipite intre ele la o anumita distanta si intre care este introdus aer uscat pentru realizarea izolatiei. Etanseizarea se face cu ajutorul unor dungi de aluminiu de obicei si a unor materiale cauciucate lipite de geamuri. Tamplaria este important sa fie de calitate si montata cat mai bine pentru a-si indeplini scopul. Este preferata tamplaria din PVC datorira costurilor sale scazute, calitatii deosebite si usurintei de utilizare pentru diverse sarcini.

Un model de cea mai buna calitate si care prezinta cele mai bune standarde de izolatie fonica sau termica precum si protectie buna impotriva multor actiuni daunatoare este reprezentat de geamurile termopane Salamander, model pe care il gasim la magazinul Dafco.

Ferestrele Salamander sunt disponibile in mai multe modele, precum Salamander 92, Salamander 82, Streamline 76 sau Salamander 2d fiecare avand propriile calitati si beneficii pe care le aduc unei locuinte. Dar indiferent de modelul ales, cu aceste ferestre vom fi siguri ca avem parte de cea mai buna protectie a unei case in orice perioada a anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>