Lenovo lansează noile desktop-uri și un monitor de gaming Lenovo Legion la gamescom 2017

Desktop-urile de gaming Lenovo Legion Y920, Y720 și Y520 Tower și monitorul de gaming Lenovo Legion Y25f sunt cele mai noi produse prezentate la gamescom® 2017.

Noile dispozitive desktop din gama Legion sunt certificate VR-ready și oferă gamerilor opțiuni multiple de personalizare, dar și puterea și performanța de a rula cele mai avansate jocuri și de a se bucura de o experiență de gaming de cea mai înaltă calitate. Procesoarele Intel Core i7 de generația a șaptea și plăcile grafice nVidia GeForce GTX sunt printre componentele care asigură suportul hardware necesar pentru o sesiune de gaming la viteze optime, fără teama de întreruperi nedorite. În plus, prin intermediul parteneriatului cu CORSAIR®, Lenovo a încorporat în Legion Y920 Tower module de memorie DDR4 pregătite pentru overclocking.

Evenimentul gamescom® 2017 mai marchează un moment important pentru Lenovo. Compania a încheiat un parteneriat cu Asetek care îi permite să încorporeze în desktop-ul Lenovo Legion Y920 Tower un sistem opțional de răcire cu lichid astfel încât procesorul să rămână la o temperatură optimă în timpul sesiunilor intense de gaming.

Monitorul Lenovo Legion Y25f completează gama de produse de gaming și oferă imagini clare, detalii uimitoare și texturi cât mai fidele lumii virtuale din joc. Display-ul FHD de 24.5 inchi are capabilități HDR, margini aproape inexistente pentru a potența și mai mult imaginile vibrante care aproape că vor părea că ies din ecran și un timp de răspuns aproape incredibil de 1ms.

Detalii complete despre desktop-urile Lenovo Legion Tower se pot găsi în această postare de blog, iar informații despre parteneriatul cu Asetek aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>