Evolio lanseaza bicicletele electrice X-bike

xBike_mini_pic01_1000x1000
Evolio anunta intrarea pe piata bicicletelor electrice prin lansarea a doua modele cu dotari de top si autonomie de 40-100 de Km.
Noile produse Evolio ofera trei moduri de propulsie In functie de preferinte: clasic, electric si hibrid. In modul hibrid pedalarea este asistata de motorul electric si permite o viteza de deplasare mult sporita cu un minim de efort fizic. Astfel X-bike are grija de buzunarul tau, costul deplasarii fiind la o fractiune din cel al deplasarii cu mijloace conventionale.

Modelul de top X-bike este o bicicleta de tip Mountain bike, cu suspensie duala reglabila, schimbator cu 21 de viteze, roti de 26”, cauciucuri Kenda adaptate atat deplasarilor pe sosea cat si incursiunilor „off-road”.
X-Bike permite deplasari cu viteze de pana la 40 Km/h In modul hibrid si de pana la 30Km/h In modul electric avand o autonomie de pana la 100 de Km in primul mod si de pana la 50 de Km in modul exclusiv electric.

Pentru necesitatile de deplasare urbana, Evolio lanseaza si o bicicleta ultracompacta: X-bike mini pliabila in doua puncte si care Incape In aproape orice portbagaj si cantareste doar 18 Kg., complet echipata.
X-Bike mini are un design modern si foarte ergonomic. Este confortabila, eficienta si sigura, avand suspensie fata hidraulica, frane disc si anvelope de 20 de inch cu jante din dur-aluminiu.
X-bike mini atinge viteze de pana la 25 Km/h in modul electric si de pana la 35 Km/h in modul hibrid iar autonomia este de 40 respectiv 90 de Km.

Bicicletele X-bike sunt dotate cu componente de inalta calitate: Baterii Samsung Li-Ion de 10,4 Ah, schimbatoare de viteza Shimano, frane disc, suspensie hidraulica si cadru pliabil din aluminiu.
Modelele X-bike se incarca la prize de tensiune obisnuite, timpul de incarcare fiind de 2 pana la 3 ore.
Bateriile sunt integrate In cadrul de Aluminiu al bicicletelor dar pot fi detasate.
Pretul recomandat de vanzare este 6499 lei pentru modelul X-bike și 5999 lei pentru modelul X-bike mini. Cei interesati pot testa produsele în showroom-ul din Bucuresti, Str. Grigore Cobalcescu nr. 39.
Evolio ofera un discount de lansare de 25% pentru bicicletele achizitionate de pe site-ul www.evolioshop.com in perioada 23 August – 1 Septembrie. In plus se acorda si discountul de 500 de lei tuturor bucurestenilor care au depus cerere de Voucher „Biciclisti in Bucuresti” (nu este nevoie decat de numarul de inregistrare). Pentru mai multe detalii accesati www.evolio.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>