Gama de anvelope de iarnă Nokian Tyres 2017

WRA4pic1
Anvelopele de iarnă Nokian WR oferă o combinație excelentă de siguranță și plăcere a șofatului fără griji. Aceste produse de calitate superioară, prietenoase cu mediul înconjurător, pot fi utilizate cu încredere și fără suprize în condițiile meteorologice variate din Europa Centrală.

Nokian WR A4 este o anvelopa de iarnă premium, pentru automobile sport. Anvelopa combină manevrabilitatea înaltă cu fiabilitatea aderenţei pe timp de iarnă. Oferă caracteristici de rulare echilibrate în condiţiile meteorologice schimbătoare ale sezonlui rece din Europa Centrală. Anvelopa Nokian WR A4 reacţionează rapid şi cu precizie la virare și menține un nivel de zgomot confortabil în habitaclu. Caracteristicile de manevrabilitatea şi aderenţă excelente sunt rezultatul unor inovaţii de ultimă oră. Anvelopa are o rezistenţă la rulare extrem de redusă, reduce consumul de carburant şi  cantitatea  de  emisii nocive.

  • Aderență sporită pe timp de iarnă pe carosabil uscat, ud sau acoperit de zăpadă datorită lamelelor cu  performanță  funcțională
  • Stabilitate extrem de performantă și echilibrată la viteze mari
  • Maximum de confort

 
Modelul Nokian WR D4 este campion al aderenței, ale cărui inovații unice permit rularea stabilă  și în siguranță atât pe carosabil ud, cât și acoperit de zăpadă. Este prima anvelopă de iarnă premium din lume, încadrată în clasa A, cea mai bună clasă a sistemului european de etichetare a anvelopelor, care oferă aderență pe carosabil umed.Noile lamele optimizate în blocuri ale Nokian și inovațiile Twin Trac Silica oferă manevrabilitate controlată, aderență puternică și eficiență superioară a consumului  de combustibil.

  • Aderență nemaiîntâlnită pe carosabil ud, uscat sau acoperit de zăpadă
  • Experiență a șofatului în condiții de stabilitate și echilibru
  • Prevenție eficientă a derapării pe mâzgă și a acvaplanării
  • Rulează ușor, protejând mediul înconjurător și reducând consumul de combustibil

 

 
Anvelopele Nokian WR D3, adaptate la vremea schimbătoare de iarnă caracteristică pentru Europa Centrală, reprezintă opţiunea ideală pentru autoturismele de familie din clasa mică sau medie și pentru conducătorii auto care îşi doresc un şofat economic şi sigur. În dezvoltarea anvelopei Nokian WR D3 a fost prioritară reducerea riscului apariției derapării pe mâzgă: muchia frontală oblică şi puţin ieșită în afară a fiecărui bloc de cauciuc evacuează eficient apa şi zăpada topită din canalele benzii de rulare. Lamelele Cool Touch Design limitează frecarea şi încălzirea cauzată de mişcarea excesivă a lamelelor. Datorită rezistenţei la frecare reduse, anvelopa reduce consumul de carburant şi cantitatea de emisie de CO2 a vehiculului.

  • Fiabilă pe carosabile ude, uscate sau acoperite cu mâzgă
  • Prevenire eficientă a acvaplanării sau derapării pe mâzgă
  • Rulează ușor, protejând mediul înconjurător și reducând consumul de combustibil

 
Nokian WR SUV 3 – Performanță excelentă pe zăpadă și lapoviță
Modelul Nokian WR SUV 3 (în dimensiunea 265/50 R19 V) este prima anvelopă de iarnă din lume cu clasificare AA, cel mai înalt calificativ al clasei A a sistemului european de etichetare a anvelopelor, pentru aderență pe carosabil umed și eficiență în reducerea consumului de combustibil. Această anvelopă SUV veritabilă poate scurta distanța de frânare pe carosabil umed cu până la 18 metri și poate reduce consumul de carburant cu până la 0,6 l / 100 km. Anvelopa este caracterizată de prezența compusului de cauciuc cu siliciu Twin Trac SUV Silica și a tehnologiei Nokian Aramid Sidewall. Aceste caracteristici asigură șoferii că se vor bucura de cea mai bună aderență din industrie pe carosabil ud și acoperit cu zăpadă, eficiență în privința reducerii consumului de combustibil, precum și de manevrabilitate precisă îmbinată cu excelentă rezistență la uzură.

Anvelopa de înaltă performanță, WR SUV 3 pentru SUV-uri, se simte ca acasă în condițiile de iarnă variabile  din Europa și prezintă caracteristici de aderență pe timp de iarnă și răspuns la comenzi excelente. Anvelopa de iarnă Nokian WR SUV 3 rezistă în mod eficient la deraparea pe mâzgă și la acvaplanare și face față în mod fiabil tuturor surprizele pe care le poate pregăti iarna. Rulează ușor și își păstrează echilibrul atât pe carosabilul cu zăpadă sau mâzgă, cât și pe cel uscat.

  • Previne foarte eficient deraparea pe mâzgă și acvaplanarea
  • Manevrabilitate excelentă atât pe suprafețe acoperite cu zăpadă, cât și uscate
  • Aderență  extremă  pe  suprafețe umede
  • Senzație de șofat în condiții de stabilitate în orice circumstanțe

 
Nokian WR C3 abordează condițiile meteorologice extreme cu aderența sa precisă pe timpul iernii. Această anvelopă eficientă a fost proiectată pentru o utilizare versatilă pe vehiculele și dubele de curierat, pentru a  rula ușor, durabil și în siguranță pe rutele urbane și rurale din Europa Centrală. Pe lângă confortul sporit, similar cu cel al unui pasager, pe care îl oferă șoferului și rezistența foarte mică la rulare, Nokian WR C3 optimizează proprietățile de creștere  a siguranței  la manevrarea  pe carosabil cu gheață,  zăpadă sau umed.

  • Maximum de siguranță și confort pe timp de iarn[
  • Manevrabilitate precisă și stabilă
  • Durabilitate excelentă, chiar și în cazul încărcăturilor grele

 
 
 
Nokian Weatherproof – Mai mult de patru  anotimpuri
 
Anvelopele Nokian Weatherproof oferă siguranță de primă clasă, performanță ridicată și rezistență la uzură pe tot parcursul anului. Această gamă nouă de anvelope All Weather combină siguranța pe care te poți baza pe timp de iarnă cu stabilitatea precisă a șofatului și manevrabilitatea fermă a anvelopelor de iarnă Nokian. Toate dimensiunile au simbolul fulgului de nea (3PMSF), ceea ce indică faptul că toate anvelopele au fost omologate în mod oficial pentru a fi utilizate iarna. Rezistența mică la rulare a anvelopelor Nokian Weatherproof reduce, de asemenea, consumul de combustibil și emisiile de CO2.

Carosabil acoperit cu zăpadă

  • Rămâne flexibilă și la temperaturi scăzute, oferind aderență puternică și frânare precisă pe zăpadă.

 Carosabil ud

  • Previne în mod eficient deraparea pe mâzgă și acvaplanarea și oprește instant pe carosabil ud.

Carosabil uscat

  • Stabilitate și aderență ridicate pe carosbail uscat, chiar și la viteze mari.

Durabilitate pe tot parcursul anului

  • Compușii din banda de rulare se funcționează impecabil pe o plajă largă de temperaturi și pot face faţă procesului de uzură rapidă din timpul verilor fierbinţi.

Nokian Weatherproof SUV
Anvelopele Nokian Weatherproof SUV, confortabile și rezistente,  oferă manevrabilitate excelentă pe zăpadă,  carosabil curat sau în cazul înșelătoarei mâzge. Compușii din banda de rulare sunt adaptați pentru mașinile mai puternice, din clasa SUV. Silențioase și eficiente în privința reducerii consumului de combustibil în orice anotimp.

Nokian Weatherproof C
Puternicele anvelope Nokian Weatherproof C fac față în mod ferm și echilibrat încărcăturilor grele care apasă    pe roți. Această anvelopa All-Weather cu performanță ridicată este foarte rezistentă și are un tipar de uzură uniform, comportându-se excelent pe mâzgă sau zăpadă. Nokian Weatherproof C are modele diferite ale benzii de rulare, adaptate pentru vehicule mai mari sau pentru încărcături mai ușoare. Profilul simetric, sub formă de V a benzii de rulare pentru vehiculele de curierat garantează o aderență optimă pe suprafețele ude sau acoperite de zăpadă. Pentru dubele mai ușoare, profilele personalizate, asimetrice, reduc riscul de acvaplanare și sporesc confortul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>