Allview transformă experiențele video cu un nou produs inovator

Produs nou Allview_teasing
Allview alege sa continue trendul inovatiei. Astfel, pe langa smartphone-ul flagship X4 Soul Infinity care va fi lansat in curand si care va aduce cu el functii noi la un pret competitiv, compania brasoveana isi propune sa inoveze si in segmente noi de piata, cum este cel al proiectoarelor. Allview a publicat o imagine-teaser pe care o puteti vedea mai sus impreuna cu urmatorul mesaj:

A venit momentul să te bucuri de jocurile tale preferate pe un ecran de până la 200” pe care îl poți folosi oriunde ai fi. Să transformi orice loc într-o sală de cinema. Să urmărești în pauzele de la birou meciul jucătorului tău favorit de tenis sau al echipei de fotbal. Toate acestea la o calitate spectaculoasă a imaginii, datorită gamei largi de culori și a unui contrast de 5.000:1.

Aceasta scurta prezentare ne indica o tehnologie care va îmbunătăți modul în care experimentăm imaginile video sau prezentările dinamice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>