Rochia versatila ajuta femeile orgolioase

Una dintre prietenele si colegele mele de serviciu m-a intrebat de unde am cumparat rochia pe care am purtat-o la festivitatea de deschidere a anului scolar, fiindca doreste si ea una la fel. I-am dat adresa magazinului fara sa stau pa ganduri, apoi mi-a propus sa venim intr-o zi amandoua imbracate la fel. Si din discutie in discutie, prietena mea care este sotie de inginer, mi-a povestit ce a patit la o nunta cu sotia directorului.

-Am aparut amandoua cu rochii la fel si s-a innegrit de cand am intrat pe usa localului, apoi a venit la mine si mi-a spus impunatoare:”Mie nu-mi convine ca suntem imbracate cu rochii la fel si fiindca esti mai mica decat mica, iar tu esti sotie de inginer, in timp ce eu de director, te duci si schimbi rochia!”

Am ras si am comentat impreuna, apoi ne-am uitat la rochii versatile.
-Daca as fi avut o rochie din acesta, nu trebuia sa ma intorc acasa si sa pierd aperitivul, sa-i fac zgatiei pe plac, mi-a spus. Mergeam la baie, legam in alt mod bretelele, iar rochiile pareau diferite. Stii cat de umilita m-am simtit?

Rochiile versatile au aceasta calitate de a rezolva excesele de orgolii ale femeilor care-si doresc ca nimeni sa nu mai poarte imbracaminte ca a lor. De pilda irezistibila Rochie Versatila Bordo Special care costa numai 130 de lei (pret incredibil raportat la felul in care arata) poate fi purtata in 15 feluri, prin urmare prin capacitatea ei de mediatoare a conflictelor poate rezolva problemele acute de orgolii pentru 15 femei, in cazul in care ele ar veni imbracate la fel la nunta.

Materialul usor creponat curge seducator de-a lungul corpului, iar culoarea magnetizeaza privirile. Cu acesta rochie singurul repros ar fi acela ca purtatoarea este la fel de eleganta sau chiar mai eleganta decat mireasa. Desi este putin incomoda, trena da impresia de femeie de elita, semanand cu rochiile purtate pe vremuri de doamnele din inalta societate.

Acelasi model este disponibil se pe corai, verde si albastru. Ne uitam ore in sir la produsele din magazinul Rochii-perfecte.ro si ne gandim cat de bogate suntem in realitate, daca reusim sa ne cumparam 2-3 rochii versatile. Avand in vedere ca fiecare se poate purta in 15 feluri, vom da impresia ca detinem 30-45 de rochii de ocazie diferite. Nici nu se poate strategie mai buna pentru a impaca si gura lumii, care este atenta la detalii si tine minte cu ce ai fost imbracata la nunta, dar si bugetul familiei. In plus, daca plasezi o comanda de 399 de lei livrarea la domiciliu este gratuita. Asta ne scuteste de alergatura prin magazine si de cheltuiala, iar in cazul in care invocati nemultumirea la desfacerea coletului,sa stit ca exista si drept de retur.

Rochiile de ocazie din magazin sunt frumoase, elegante si avantajoase dat fiind caracterul lor versatil. In sezonul nuntilor, vanzarile explodeaza, de aceea daca va place un produs comandati-l pana nu este prea tarziu! Rochiile versatile rezolva conflictele legate de orgolii dintre femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>