Nu-i asa ca te asezi cu retinere pe tapiteriile soioase?

Daca nu ai autoturism proprietate personala si te intorci cu mijloacele de transport in comun de la serviciu, de multe ori vezi, ceea ce nu ti-ai dori sa vezi. De pilda pe scaunul aparent curat si in regula a stat un om a strazii (nu este de condamnat acest lucru, daca nu a ajuns din vina lui in acesta situatie), igiena lui fiind atat de precara, incat ai merge si 100 de kilometri in picioare si nu te-ai aseza in ruptul capului pe locul in care a stat el! Te poti alege cu pediculoza, cu boli de piele, cu multe!!!

Iata de ce consider ca periodic si mijloacele de transport in comun, care percep destul de mult pentru o calatorie, ar trebui sa apeleze la ajutorul firmei curat-tapiterii.ro fiindca am moment cand, cu riscul de a parea fitoasa, imi vine sa am in geanta mereu o carpa curata, pe care sa o asez pe scaunul din autobuz si pe tetiera inainte de a ma aseza.
Trebuie sa va marturisesc ca intr-un microbuz, cand am dat cu mana sa caut si sa fixez bratul metalic al scaunului de care sa imi sprijin bratul, am gasit guma de mestecat lipita de tapiteria textila. Daca educatia anumitor calatori lasa de dorit, al celor care raspund de igiena in mijloacele de transport in comun ar trebui sa fie vigilenta mereu.

Evident ca am vazut si autoturisme proprietate personala in care tetierele straluceau de mizerie, canapelele erau imbibate de praf, iar mirosul din interior era ingrojitor.
Toti posesorii de masini ar trebui cel putin la sfarsitul fiecarui anotimp sa apeleze la o firma de curatat tapiteria pentru ca aspectul masinii sa fie impecabil si sanatatea tuturor pasagerilor securizata. Lucrurile sunt mai complicate decat simpla murdarire a hainelor fiindca poate costa sanatatea celor care merg cu un mijloc de transport in care tapiteriile ascund colonii de bacterii, praf, mizerie, paraziti.

Curat-tapiterii.ro este o firma care trebuie sa fie des solicitata, de societati si birouri, dar si de gospodarii individuale pentru:

-curatarea periodica a scaunelor din localuri, chiar daca aparent sunt curate. Pentru sanatatea consumatorilor se impune acesta masura, mai ales ca angajatii firmei prestatoare de servicii actioneaza rapid, constiincios si in echipa, iat tehnologia utilizata este de cea mai inalta clasa. In plus, ei se deplaseaza la sediul locatiilor, nefiind necesar transportul mobilierului si mutarea acestuia din loc.
-spalarea scaunelor de la birou, chiar daca utilizatorii sunt in general foarte putini si aceeasi.
-curatarea saltelelor inainte de venirea iernii fiindca au facut provizii “de praf, murdarie si virusi” din timpul verii. De asemenea daca tot avem sansa ca echipa sa vina la domiciliu, sa ne punem la punt si tapiteriile (folotii, canapele, orice tip de scaune) si sa ne curatam si covoarele.
In concluzie, ar trebui sa facem programarea cat se poate de repede, fiindca in acesta perioada concurenta pentru obtinerea serviciilor oferite de ei este mare. M-as bucura ca si in locatiile publice sa se faca actiuni complete de igienizare prin intermediul lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>