Sepci personalizate pentru sanatate

Desi sanatatea este unul dintre cele mai de pret lucruri, oamenii nu stiu sa o aprecieze atunci cand o au, tocmai de aceea Magic Promo ne sta la dispozitie sa militam pentru sanatate cu sepci personalizate.

De pilda mi s-ar parea interesant ca personalul medical sa poarte sepci pe care sa fie inscriptionat mesajul:”Automedicatia, sinucidere curata.” Chiar in aceste timpuri moderne sunt multi bolnavi care isi iau pastelele dupa ureche. Ei tin cont de sfatul unui prieten, de sfaturile gasite pe internet, dar nu iau in calcul existent vreunei alergii sau contraindicatii. Pe Magic Promo.ro o comanda minima de 50 de astfel de obiecte promotionale, ar putea salva mai mult de 50 de persoane de la indoparea cu antibiotice sau alte pilule.

Alte greseli, alte mesaje…Frica de doctor si de spital determina oamenii sa stea pana in ultima clipa, desi primele semne ale bolii au parut acum 5-6 ani. In cazul oricarei maladii este mai usor sa se intervina la inceput, decat atunci cand ea s-a raspandit sau a afectat intregul organism.

Iata de ce personalul din spitale ar trebui sa afiseze pe sepci personalizate mesajul:”Vino la control pana nu este prea tarziu!”
Supraalimentatia, sedentarismul si hrana de tip fast-food fac ravagii, de aceea perosnalul medical care ar purta sepci avad brodat sloganul:”Miscarea inseamna sanatate”, ar fi credibil.
Ma gandesc acum ca toate sepcile ar putea fi personalizate in fuctie de specializarea fiecarui medic sau cabinet astfel:
-ginecologie:”Sexul cu prezervativ este cel mai sigur”, “Mai bine preveniti, decat sa ucideti!”
-medicul de familie:”Ai incredere in doctorul tau!”, “Viziteaza-ma mereu, nu numai cand ai nevoie!”
-medicina muncii:”Nu munci pana la epuizare!”, “Nu-ti contamina colegii!” sau”Nu dam concedii pentru boli inchipuite.”
-cardiologie:”Protejeaza-ti inima!”, “Nu uita, ai doar o inima!”
De asemenea ar putea fi sustinute cu tricouri si sepci personalizate si campanile de recoltarea sangelui pentru realizarea de transfuzii bolnavilor:”O seringa inseamna o viata salvata!”, “Imparte-ti sangele cu semenii! Si tu poti avea nevoie!”
Oamenii ar putea fi educati sa-i accepte pe cei grav bolnavi si sa nu-i mai marginalizeze prin mesaje de tipul:”SIDA este neiertatoare. Si tie ti se poate intampla.”, “Nu ai tuberculoza, esti norocos, dar fii empatic cu cei bolnavi!”
De fapt sepcile personalizate ar putea transmite mesaje constructive si in alte domenii de activitate: in justitie, presa si invatamant. Cu putina inteligenta si umor bun pot fi corectate erori cu consecinte grave asupra societatii la fel de bine cum se manipuleaza electoratul in campanii.

In concluzie, dincolo de rolul lor protector, sepcile personalizate au darul de a face lumea mai buna, iar investitia merita toti banii. Atunci cand oamenii cu suflet, personalitatile de incredere raspandesc in jur un mesaj constructiv, sunt sanse mari ca lumea sa copieze modelul.

Sunt impresionante si campanile cu sepcute si tricouri pentru copiii grav bolnavi care au nevoie de a anumita suma de bani pentru operatie sau anumite spitale au nevoie de fonduri pentru aparatura.
Un mesaj bine inscriptionat pe un produs de calitate face adevarate minuni.
Transmiteti mesaje magnifice lumii in care traiti cu ajutorul promotionalelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>