Extensiile de par ieftine protejeaza fundamentul…

Orice coafura de ocazie afecteaza parul. Fie ca vorbim de un coc lejer obtinut prin tapat sau prinsul neglijent al buclelor, fie de impletituri ca sa reziste la dans, aranjamentul are nevoie de fixativ, iar peste fixativ se asaza praful, prin urmare la descurcat lasam jumatate din par in pieptene, mai ales daca suntem obosite si nervoase.
Imaginati-va la cate nunti si petreceri participa o femeie si cat de agresat este parul acesteia, la aranjamentele de ocazie adaugandu-se: vopselele de par cu amoniac sau decoloranti, sampoanele rau alese cu substante chimice nocive, in special cele foarte parfumate sau dubios de ieftine!

Mi se pare ca noi, femeile, platim un pret scump, cand nu ne orientam corect si nu profitam de ofertele de infrumusetare ieftine si noninvazive. De exemplu, extensii de par ieftine salveaza parul pentru mult timp, oferindu-i un aspect de invidiat. Ele nu afecteaza radacina, nici firul natural de par al posesoarei, ci vin numai in completarea lungimii si desimii podoabei capilare.

De pilda extensii din par natural de cea mai buna calitate de tip clip-on lungi de 50 de centimetri costa 310 roni si reprezinta o coafura permanenta sau semipermanenta, dupa cum isi doreste posesoare.
Ele pot fi lasate mult timp in par si ingrijite ca si firele natural, comportandu-se ca o unitate sau pot fi scoase seara, la o anumita perioada de timp. Este ca si cum ai avea la indemana un coc aplicabil pe care il dai jos sau il fixezi in functie de dispozitie. La jumatatea de metru de par de extensii se adauga si lungimea parului posesoarei, deci aspectul va fi mult imbunatatit.

Acelasi pret au si extensiile cusute din categoria Bronze, dar din moment ce au fost fixate in par de catre specialist, in ateliere si manopera acestuia costa si nu pot fi date jos cand doreste posesoarea, ci tot specialistul se va ocupa de asta. Personal folosesc extensii din prima categorie, fiindca imi place sa imi ingrijesc singura parul.

Mai scumpe sunt extensiile tape-on, pretul lor situandu-se intre 450-580 lei, dar calculand suma totala data pe coafat in sezonul nuntilor, plus agresarea parului, iesim mult mai ieftin cu extensiile. Preturile extensiilor keratina incep de la 255 de lei, cele mai scumpe fiind 340 de lei.
La aceste posibilitati se adauga si cozile si tresele. Cu extensiile de par natural vei avea mereu parul pe care ti-l doresti imbunatatindu-l pe al tau, nu distrugandu-l.

Ideal ar fi ca orice femeia sa aiba in casa extensii de tip clip-on la culoarea parului ei si sa capete dexteritatea de a ale monta si scoate din par singura, pentru a-si asigura o coafura simpla si frumoasa.
Lysee.ro a gandit toate produsele in spiritul perfectionarii frumusetii feminine naturale, a conservarii bazei deja existente, de aceea in prezent mai multe femei isi pun extensii, decat sa se duca regulat la saloanele de coafura.
Extensiile de par natural reprezinta o investitie sigura in podoaba capilara, atat pentru ocazii, cat si pentru aspectul cotidian, de acea plasati comenzile cat mai repede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>