Toate se sparg in capul administratorului de bloc

In blocul nostru nimeni nu mai vrea sa fie administrator fiindca toate se sparg in capul lui. Nu este ora din zi si din noapte sa nu-i ciocaneasca la usa un nemultumit sau pus pe cearta si sa-i reproseze diferite lucruri. S-a spart o teava, administratorul pune mana pe telefon si cheama instalatorul. Daca acesta face treaba de mantuiala, este vina lui ca a adus un carpaci, in loc sa caute un meserias bun.

In loc de multumiri, reprosurile si injuriile curg catre administrator. Lumea nu intelege ca un om nu poate face fata tuturor problemelor, ci doar o echipa de profesionisti cu experienta asigura administrare imobile perfecta si l-am inteles pe-al nostru in sedinta in care ne-a declarat public ca nu mai poate sa faca fata si ne-a cerut insistent sa-l eliberam din functie.
Am incercat cu:”Nu este nimeni mai priceput si cu atata spirit gospodaresc in bloc. Cui ne lasati? Va cerem noi scuze in numele celor care v-au suparat”, dar s-a dovedit neinduplecat.
Inca nu s-a inventat robotul sau dispozitivul care sa administreze cladiri in locul omului ca sarcina ar fi fost mult mai usoara. Iata-ne in pragul iernii, cu blocul neizolat si pivnita un dezastru, fara administrator. Am fi adus unul strain, dar de unde sa-l luam?

Mare noroc am avut ca m-am plans unui prieten din blocul vecin!
-Si la noi s-a intamplat acelasi lucru, dar de cand am semnat contract cu Neoadmin.ro nu mai avem dureri de cap! Sa-ti explic! Este o firma cu experienta, numarul 1 din Romania care se ocupa de administrarea totala a imobilelor: stare tehnica, contabilitate, verificare acte.

Pot fi contactati la orice ora din zi si din noapte pentru avarii, prin orice mijloace: telefonic, prin e-mail sau retelele de socializare si remediaza defctiunea in cel mai scurt timp cu putinta. Tot ei se ocupa de afisarea listelor la avizier cu suma ce trebuie achitata la intretinere, cu schimbarea becurilor in pivnita, repararea liftului si inlocuirea balustradelor. Acum spatiile comune sunt luminate de becuri cu LED, iar consumul este mult mai mic. Vazand asta si noi, locatarii, utilizam aceste becuri economice. Am progresat mult de cand au venit ei!
La viitoarea sedinta am avut o veste buna pentru locatari: nu vom avea un administrator de bloc, ci o echipa. Nu m-as fi gandit vreodata ca impartirea spatiului locativ poate fi atat de placuta! Certurile de pe scara s-au sistat, nemultumirile parca nu au existat, stricaciunile parca nu se produc. Colaborarea asociatiei noastre cu fima de administrare imobile a depasit orice asteptari, cand singurele noastre pretentii erau de inlocuire a unui om care nu mai doreste sa se ocupe de bunul mers al blocului.

Daca adminsitartorul este om in varsta si doreste sa se ocupe de nepotei si sa-si chletuiasca pensia linistit, eliberati-l din functie,fiindca merita! Apelati la firma amintita mai sus care dispune de oameni energici si are contracte de colaborare cu instalatori, zidari si electricieni buni, iar avariile sunt rezolvate in cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>