Suspectata ca port rochii de zi de la firme de lux

Sunt multe lucruri care ma inhiba, cum ar fi noul loc de munca si scanatul din priviri al noilor colegi de serviciu. Cu o seara inainte de a ma prezenta la post fac planuri:
-cu ce ma imbrac. Trebuie neaparat sa fac o impresie buna. Hainele sa fie elegante, curate si calcate, incaltamintea facuta, manichiura si coafura perfecte.
-comportamentul vazut ca fiind cea mai importanta carte de vizita. Repet autoprezentarea, imi pregatesc un mod elegant de a para intrebarile despre viata personala si ma rog in gand sa nu spun vreo vorba interpretabila, un cuvant care sa raneasca.

Din experientele anterioare rochii de zi de la Dukessa se pare ca imi aduc noroc si sunt apreciate. Detin cel putin 10 piese de rezistenta in garderoba si le port cu mandrie si incredere. Au croiala tinereasca, un colorit placut, decenta si eleganta sunt note dominante, iar materialele sunt atat de fine, incat par produse de branduri de lux.
Sunt aproape de cladirea de birouri si zaresc chipuri curioase de dupa perdele. Fostele colege mi-au spus
mult mai tarziu cum m-au analizat ele cand am intrat in curte si m-au etichetat:
-Una cu bani multi, draga, la ce o fi venit sa lucreze cu noi? Poarta o rochie scumpa de firma.

Probabil asa vor zice si cele de acum, dar sa nu ma invidieze pentru ca stiu sa aleg avantajos. Pe oriunde trec, aud in urma mea:

-As vrea si eu o rochie la fel de eleganta si de stilata ca acesta, dar nu-mi permit!
In realitate, oricine isi permite sa comande lucruri de pe Dukessa.ro. Eu nu m-am putut abtine si am in colectie: 5 rochii de zi uni si 5 cu imprimeuri florale sau geometrice, trei rochii lungi de seara si trei scurte. De cand ii cunosc si ma imbrac de la ei, obtin succesul mult mai usor si ma simt reconfortant in materialele placute la atingere si la privit si in rochiile care niciodata nu s-au descusut, rupt sau decolororat. Ma intreb ce m-as fi facut sa nu-I gasesc fiindca zile intregi pierdeam prin oras inainte sa-mi cumpar o rochie.

Gaseam greu fiindca:
-erau scumpe si destinate femeilor foarte tinere si extravagante. Pretul era enorm, dar eu nu as fi putut imbraca o rochie terminata in franjuri, printre care se vedea aproape totul sau nepermis de scurta.
-si daca prin absurd imi placea vreuna, nu era disponibila decat pentru masurile XS si S, la care este exclus sa mai ajung, chiar daca as tine cea mai severa dieta.
-culorile stridente agresau privirea.
-croiala si imprimeul ar fi fost decente, dar materialul se sifona la prima atingere sau era suparator de tepos.
Acum sunt o cumparatoare fericita fiindca stiu exact locul unde gasesc tot ceea ce-mi doresc si cat de usor intru in posesia coletului. Plasez comanda, iar dupa cateva zile imi este livrata la domiciliu prin curier.
Ca sa fiu sincera, uneori imi surade ideea ca femeile din jur cred ca port numai rochii de firma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>