Black Friday de Gaming la PC Garage, cu sute de produse la preț redus.

image003

PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionaţilor de gaming şi hardware, te aşteaptă şi anul acesta cu o nouă campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preţuri imbatabile. Startul reducerilor începe în noaptea dintre 16 – 17 noiembrie și continuă până pe 19 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”. În toată această perioadă vă aşteptăm să profitaţi de reduceri de până la 50%, pentru peste 1.200 de produse distincte, din categoriile de componente și gaming, telefoane, televizoare şi gadget-uri.

“În ediţia de anul acesta ne-am dorit să recompensăm fidelitatea clienţilor noştri, oferind reduceri substanţiale la aproape toate gamele de produse vândute prin platforma noastră, punând totuşi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clienții noştri vor găsi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare și reduceri pe măsură la telefoane, gadgeturi și televizoare de ultimă generație. Comparativ cu anul trecut, credem că la finalul acestui Black Week-end, vom înregistra o creştere cu peste 30% a volumului vânzărilor.” a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage

Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria Gaming si Componente, unde veţi avea ocazia să cumpăraţi echipamente cu reduceri impresionante de până la 50% pentru periferice şi 35% pentru componente. Nu sunt uitaţi ediţia aceasta nici cei ce caută laptopuri performante sau  sisteme de gaming marca PC Garage, reducerile pentru aceste două segmente, unde preţul de achiziţie este unul destul de mare, fiind de până la 25%.

Dacă eşti în căutarea unui smartphone de ultimă generaţie sau a unui televizor inteligent, atunci trebuie să ştii că reducerile la aceste două categorii pot ajunge la un maxim 54% pentru telefoane şi respectiv 40% pentru televizoare.

În privinţa timpul de expediere, menţinem aceeaşi performanţă obţinută în anii precedenţi, cu un timp de livrarea a produselor comandate estimate la un maxim de cinci zile, de la plasarea comenzii.

Mai multe detalii despre campanie puteţi afla pe 16 Noimebrie de aici – https://www.pcgarage.ro/

Despre PC Garage

PC Garage a fost fondat în 2005 și este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Portofoliul numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe site-ul pcgarage.ro și peste 500.000 de. În fiecare lună, site-ul magazinului ajunge la aproximativ doua milioane de vizite.

Mai mult, în acest deceniu de activitate PC Garage a devenit cel mai cunoscut reper pentru toți cei pasionați de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat și forumul My Garage, definit de comunitatea pasionaților de hardware, overclocking, modding și putere mare de calcul în computere. Comunitatea „My Garage“ înregistrează peste 110.000 membri, aproximativ 470.000 vizite în fiecare lună și peste 1.400 review-uri realizate de clienții PC Garage.

Filosofia de business a PC Garage este simplă: să ofere clienților săi, pe lângă produsele din ofertă, servicii specializate și de calitate. Lista completă cu servicii poate fi găsită aici. În social media, PC Garage este prezent pe Facebook și Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>