„OPEN DAYS” IN CADRUL THEATELIER.RO, DECEMBRIE 2017

TheAtelier .ro, anunță campania „Open Days” care se va desfășura în perioada 27-29 decembrie 2017, în cadrul localului TheAtelier, situat în Centrul Vechi al Capitalei, Str. Gabroveni nr. 9.
The Atelier cowork caffe
The Atelier cowork caffe

TheAtelier.ro aduce pe piața românească un sistem complet nou de „share-office” într-un mediu profesionist, dar și plăcut în același timp. Conceptul se adresează tuturor celor care lucrează într-un mediu dinamic și în continuă mișcare.

TheAtelier.ro este un concept ce combină sistemul share-office cu o cafenea de specialitate, ce oferă clienților săi flexibilitate și independență în alegeri, fără a impune plata unui abonament. Fiecare client plătește pentru intervalul orar în care folosește serviciile TheAtelier, indiferent de numărul orelor petrecute în spațiul co-work. Această propunere vine să ajute orice antreprenor sau freelancer să își coreleze eficient costurile cu veniturile.

TheAtelier.ro propune un spațiu profesionist, dar degajat în același timp, care pune la dispoziție o mulțime de facilități precum WiFi GigaLan, imprimantă, sală de întâlniri, proiector sau alte facilități care să susțină creativitatea și productivitatea.

Propunerea TheAtelier.ro vine într-o perioadă în care mediul de business este în plină transformare, cu numeroase proiecte personale sau de tip startup pornite cu mult entuziasm și resurse ce trebuie atent chibzuite. The Atelier este mediul perfect în care poți propune clienților tăi un mediu business pentru discuții de afaceri, în care poți găsi atmosfera și facilitățile unui birou la standarde moderne și, în același timp, un spațiu care îndeamnă la creativitate și performanță.

Biroul de tip „share-office” este o soluție atât pentru cei ce lucrează preponderent în sistem freelance sau nomadic cât și pentru angajații ce trebuie să își petreacă câteva ore departe de birou și doresc să evite aglomerația din timpul zilei. TheAtelier este situat „in inima Bucurestiului”, în Centrul Vechi, la câteva minute de stația de metrou sau de cele nu mai puțin de 5 parcări amenajate din zonă.

Nu în ultimul rând, The Atelier își așteaptă clienții și cu o cafea prospat prăjită, în cafeneaua de la parter, pentru a-ți trezi simțurile și a te alimenta cu energie pentru o zi de lucru încărcată. Aici găsești mereu o cafea de cea mai bună calitate a cărui mod de preparare este propus și controlat de unul din membrii Școlii Transilvania de Barista.

În cadrul campaniei Open Days ce se va desfășura în perioada 27-29 Decembrie, doritorii pot testa serviciile The Atelier, plătind doar consumația din cafenea.

Pentru informații suplimentare despre serviciile The Atelier sau despre campania Open Days, doritorii pot folosi adresa de email theatelier.ro@gmail.com sau numărul de telefon 0723 553 503.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>